Nye titler til TDC-folk, og en ny superbrugerfunktion


Omdømme 5
  • Tidligere administrator
  • 755 kommentarer
Hej,

Så er vi nået til en af årets sidste, større ændringer i rammerne her på TDC Forum! Dertil kommer også en ekstra funktionalitet, i første omgang kun for superbrugerne.

Vi har rokeret rundt på titlerne for forum-teamet, for at reflektere rollerne og ansvaret bedre. Her er ændringerne:

"Moderator" bliver til "TDC Forum Team"
Traditionelt er en moderator på et forum en ret "smal" titel, der kun har til ansvar at moderere indhold og sørge for, at det lever op til retningslinjerne. Sådan kan jeg ikke huske, at det nogensinde har været herinde, og det er heller ikke den snævre rolle, som forumteamet skal have i fremtiden

Forumteamet skal moderere, ja, men de skal også svare, indgå i diskussioner, samle og håndtere feedback, og være TDC's daglige ansigt. Vi har valgt at bruge "Forum Team", fordi det på den ene side ikke sætter nogen begrænsninger, og på den anden side signalerer solidt ejerskab og kompetencer.

"Administrator"-titlen forbliver, men...
... bliver forbeholdt profiler med rent administrative opgaver. Rollen bliver tildelt personer, der har behov for at kunne redigere i kulisserne, trække data til rapportering osv. Fremover vil Administratorer ikke forventes at deltage i debatten her på Forum, men primært være "silent partners".

Ny titel: "Community Manager"
Community Manageren har ansvaret for bl.a. at sætte rammerne, justere dem løbende, sørge for at platformen er opdateret og løbende udviklet, lave fejlmeldinger til Lithium, levere indhold, rapportere, give sparring og feedback til forumteamet, og generelt "bare" sørge for at forumoplevelsen er så god som mulig for alle deltagere herinde. På sigt håber vi at have så meget succes med vores fora, at det bliver nødvendigt med flere af slagsen, men lige nu og i den overskuelige fremtid er der kun én.

Ny funktion til superbrugerne:@mentions

Med nyt skin og (langt de fleste) småfejl manet i jorden, kan vi begynde at tænde for nye funktioner.

Den første bliver@mentions, som i første omgang kun bliver tilgængelig for superbrugerene. Det fungerer på samme måde som "tagging" på f.eks. Facebook, og når du bliver@mentioned, får du en mail om at du er blevet omtalt på TDC Forum.

Funktionen skal bruges til at gøre andre brugere opmærksom på noget og trække opmærksomhed hen på en bestemt diskussion. Hvis I vil gøre os fra TDC opmærksomme på et bestemt indlæg, vil vi meget gerne have at I fortsat benytter "Indberet Indlæg"-funktionen.

Årsagen til at det i starten kun er superbrugerne, der kan benytte@mentions er, at vi har en ret massiv brugerbase her på TDC Forum, og vi vil godt liiiige se hvordan funktionen fungerer i aktion i relativt begrænsede rammer, inden vi åbner for sluserne. Hvis det kører som en drøm, tænder vi for den for alle brugere i den overskuelige fremtid.

/Ulf


3 Kommentarer

Omdømme 1
Hej

Er der en grund til at det opslag ikke er i  kategorien "Om TDC Forum"?

Det opslag ville være rart at kunne finde igen.  (edit: Tak har set det er tilfølet tittel-listen)

Forsvinder jeres navne og erstattes af titler?

Omdømme 4
Badge +1
Det vil helt sikkert hjælpe alle TDC-kunder, der bliver henvist til TDC-Forum fra Kundeservice, at få orden på alle de titler. Glæder mig, at Ulf, som "Community Manager", tager fat i den slags problemer.

Som gammel TDC-kunde, har det altid undret mig, hvordan jeg skal "reflektere rollerne" (?), eller - for hvem det har en betydning?

Som skrevet tidligere - et Forum skal være "levende" hvis det skal være troværdig.

Det kan ikke, og skal helst ikke, styres af forskellige "titler" - så mister man fundamentet for et neutralt svar for andre brugere, der ikke har et kommercielt interesse i TDC, men bare vil bidrage med sin viden og hjælpesomhed.

Med venlig hilsen

Omdømme 5
Hej Maja,

Vores navne forsvinder ikke, det er bare "det med blåt", der ændrer sig Glad humørikon

/Ulf

Besvar