Ny rangstruktur


Omdømme 5
  • Tidligere administrator
  • 287 kommentarer
Opdateret 27. feb 2015: Nye farver + ikoner til rangnavnene, for at passe det bedre ind i spillekort-temaet. -Ulf

Hej,

Det er igen blevet tid til at revidere den måde, vores brugere her på TDC Forum stiger i rang - og denne gang kommer der også nye titler til.

Rangformlen

Rangsystemet her på TDC Forum beror på en formel, der udløser en stigning i rang, når en række betingelser er opfyldt. Rangformlen skal både sikre, at en aktiv bruger stiger støt i rang, men samtidigt også gøre, at man skal arbejde mere (men ikke for meget) for at stige, jo længere op i graderne man kommer.

Det er altså lidt af en balancegang, og vi kan efter et par år med den nuværende formel se, at den ikke fungerer helt som vi havde forventet - det var bl.a. alt for svært at ramme de høje rangeringer. Derfor har vi revideret den i samarbejde med vores leverandør.

Nye navne

Mens vi baksede med den nye formel var der en superbruger, der fremsatte et ønske om nye rangnavne. Det syntes vi var en god idé, når vi nu alligevel var i gang med at se på mekanikken bag, og det endte med at @MajaH kom med en supergod idé: Spillekort.

Hvad det betyder for dig

  • I en periode på ca. 15 minutter i løbet af formiddagen i dag, den 29. januar 2015, vil alle brugere af TDC Forum have den samme rang, uanset anciennitet og aktivitetsniveau: "Nyt Medlem" Udrulningen er færdig Glad humørikon
  • Herefter får alle brugere (undtaget superbrugere og TDC-folk) en ny rang, alt efter hvor formlen placerer dem ift bl.a. anciennitet og aktivitetsniveau. 
Du kan se de nye range her, fra top til bund:

2015-02-27_08h59_56.png

/Ulf


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar