Ni Nyttige Links

  • 9 september 2013
  • 1 kommentar
  • 1240 visninger

Omdømme 5
  • Tidligere administrator
  • 755 kommentarer
Ni Nyttige Links

 

Når der er knas med teknikken, findes der rigtigt megen god information og hjælp på både tdc.dk og rundt omkring på nettet. Vi har samlet nogle af de mest brugte links, både her på Forum og på de andre sociale medier.

 

Forsiden af Hjælp på tdc.dk

Vi har rigtigt meget god hjælp at finde på vores hjemmeside. Brug søgefeltet eller klik dig frem.

 

Driftsinformation - tjek om du er ramt af fejl i dit område

Hvis internettet eller telefonen pludselig driller, kan det godt skyldes en pludseligt opstået fejl i dit område - tast dit EM- eller fastnetnummer ind for at tjekke, om din adresse er fejlramt. Du kan også selv i begrænset omfang foretage en måling af din forbindelse for at se, om der skulle være fejl.

Her finder du detaljerede lister over aktuelle driftsforstyrrelser.

 

Aktuelle fejl på mobilnettet

Et interaktivt kort med oversigt over aktuelle fejl på mobilnettet samt nyligt løste fejl.

 

TDC's Dækningskort

Vores eget dækningskort for mobilnettet. Bemærk, at dækningskortet er baseret på teoretiske beregninger. Den virkelige dækning kan afvige pga. lokale forhold, som bakker, huse eller skove.

 

Mastedatabasen

Et site administreret af Erhvervsstyrelsen. Se hvor nuværende og planlagte master står/skal stå - bemærk, at sitet ikke er real-time opdateret, og at planlagte master sættes i drift inden for ca. 6 måneder (dvs. at et planlagt site allerede kan være sat i drift eller kan sættes i drift i morgen eller først sættes i drift om seks måneder).

 

Indmeld dækningshuller/dårlig dækning

Hvis du oplever dårlig/manglende dækning, vil vi gerne vide det, og derfor kan du melde det ind via ovenstående link. Din indmelding ryger videre til vores mobilplanlæggere, der tager den med i overvejelserne, når de skal til at planlægge nye master.

(Virker kun for TDC-kunder)

 

Hjælp til ustabilt/langsomt trådløst net

Trådløse netværk kan være temperamentsfyldte bæster, og det kan godt være lidt tricky at få dem til at spille helt som de skal.

 

Mobilmanualer

Det er aldrig sjovt at skulle kigge i manualen, men der står tit rigtigt mange nyttige ting. Vi har manualer til de fleste telefoner på det danske marked.

 

Sæt din egen router på TDC HomeBox

Dette er et af de mest populære emner her på forumet. Hvis ikke ovenstående link kan hjælpe dig, kan du sikkert finde noget hjælp i én af de mange tråde om emnet.

 

Har du selv et nyttigt link? Post det gerne i en kommentar Kat glad

 

/Ulf

 


Besvar