Microsoft Outlook 2013 - indlejrede informationer


Hej

Har andre oplevet at når man åbner Outlook, og man har modtaget en mail med indlejrede links o.l., så får man en popup, der ser ud som om programmet prøver at downloade nævnte indlejrede data..?

Og så sker der ikke andet...

Mvh Keld


3 Kommentarer

Omdømme 4
Hej Keld.

Det kan være en meget kortvarig pop-up fra dit Antivirus program,der scanner din mail ??

Venlig hilsen
    Trumle.

Hej Trumle - nej det er det ikke - ser ud som om jeg har modtaget en mail med indlagt url til billede eller lignende, der laver balladen...

/Keld

Omdømme 1
Microsoft Office Outlook (både Outlook 2013 og tidligere versioner) har som standard den indstilling, at billeder m.m., der sendes i form at et link i mailen, ikke automatisk hentes og vises medmindre afsenderen står på en liste over afsendere, der er tillid til. Det er for at beskytte brugeren, da der kan spredes malware gennem disse links.

Når mailen åbnes, er der så ikke øverst en note, der oplyser noget i retning af, at noget indhold ikke er hentet, samt nogle valgmuligheder, hvor man kan vælge at hente indholdet, at placere afsenderens adresse som en der er tillid til, eller at placere afsenderens domæne som et, der er tillid til?

Man kan i indstillingerne vælge at alt indhold altid skal hentes og vises, men så får man ikke den beskyttelse, der er ved at det ikke automatisk hentes altid.

Hvis dette ikke er årsagen til problemet, kan der muligvis være en fejl i installationen.

Besvar