Svar

Kunder klikker ikke på "accepteret løst tråd"


Tråden opdateret 29.maj 2015:

 

LØSNING:

Tråden er gjort synlig i en periode i boxen Aktuelle emner.

----------------------------------------------------------------

Hej alle i der er med til at hjælp yousee's kunder med at få løst deres problemer.

 Emil">, 

 •  Jeg ved at yousee-teamet gerne vil have mange løste tråde i forum, men de vil ikke hjælpe os med at klikke på de knapper, når trådopretterne ikke gider give en tilbagemelding. 

  Jeg syns det er frustrende når man giver et oplagt og stensikket svar, og der så ikke kommer en tilbagemelding fra brugeren eller en markering.

  Hvad kan man gøre ved problemet.  Hvis jeg f.eks skriver et svar som er fuldstændig korrekt og jeg tilmed beder om at få en tilbagemelding, og der forsat ikke sker en skid,  bliver jeg jo i tvivl om mit svar er det rigtige, og så ved jeg jo ikke om jeg gider bruge mig tid skrive det svar eller andre svar i andre indlæg.   

  forslag 1:

  Kunne løsningen på det problem være, at jeg sletter mit egen indlæg, for ikke at andre skal se et svar, som måske er forkert eller skal gætte sig frem til at det er rigtigt?  

  Forslag 2.

  Man kunne også lave et skilt der hedder: 

  "Så giv dog for "sol, måne og stjerner"  en tilbagemelding i din tråd! 

  Det er kunder, der bruger deres fritid på at hjælpe DIG!

  Giver du ikke tilnbagemelding, er det ikke sikkert at den næste kunde også får svar."

  Jeg syns ærlig talt, at forum teamet godt kunne skrive en opsang, så vi der ofte svarer også får lyst til at forsætte, eller være behjælpelig med at få markeret de oplagte rigtige svar.

  (Det hjælper tilsyneladende heller ikke meget, at det står i min signatur.)

  Er det kun mig der er frustret over manglende tilbagemeldinger og markeringer af løste tråde??  :(

  icon

  Bedste svar af Ulf 10 juni 2015, 10:06

  Hej,

  Vi har i denne forbindelse lavet en ny signatur til Forum Teamet, der forhåbentlig også skubber lidt til sagerne :)

  Se original

 • 44 Kommentarer

  Omdømme 5
  Badge +5
  Jeg er enig med dig majah, det er et problem.

  Jeg er såkaldt VIP bruger på Bibobs forum (også Lithium). Med den titel kan jeg redigere andre brugers overskirfter og markede mine eller andres svar som en løsning.

  Aftalen er at man skal give brugeren tid til selv at gøre det (syv dage, da det også er der brugeren får en reminder mail). Det synes jeg de få gange jeg har brugt det, har fungeret rigtigt godt.

   
  Det er vel en mulig løsning, at gøre det samme herinde, med uvalgte brugere?

  Jeg håber vi kan finde en god løsning for os alle, sammen med YouSee's Community Managers Ulf"> og 
  21-årig systemadministrator der elsker internettet.

  Omdømme 5
  Hej begge,

  Det er gode idéer, men lad os huske, at YouSee Forum stadig er i opstartsfasen og "kun" er i sit første leveår. Der går nok ikke voldsomt længe, før vi starter superbrugerprogrammet op herinde (læs mere om superbrugere på TDC Forum, hvis du er nysgerrig), og dermed også tager op til overvejelse hvilke "ekstra" tilladelser YouSee Forum Superbrugere skal have - hvis nogen - og om alle andre brugere i den forbindelse også skal justeres.

  Det er ikke for at spise nogen af med at "måske senere"-svar, men brugertilladelser en af grundpillerne for hvordan sådan et forum her i det hele taget fungerer, og selv små ændringer kan have ret vidtrækkende konsekvenser. Det er derfor ikke noget, vi gør uden at have gjort os alvorlige overvejelser forinden. 

  Lad os sige, at vi på YouSee Forum gerne vil fremelske en brugeradfærd, hvor spørgerne selv markerer svar som løsninger. Er det lykkedes? Hvis nej, hvor stort er problemet? Hvad gør vi for at rette op på det? Er løsningen udvidede beføjelser for superbrugere? Hvis ja, hvad betyder det for superbrugernes forhold til de andre forumbrugere, og for superbrugernes forhold og rolle i forhold til Forum-teamet? Kommer det til at betyde, at endnu færre trådstartere accepterer som løsning, fordi de kan se at det alligevel bliver gjort for dem? Og hvad gør det ved arbejdsbyrden for superbrugerne? Hvor går grænsen i forhold til redigerende beføjelser, når vi nu er i gang med at give tilladelse til at foretage handlinger på andre brugeres vegne? Osv. osv. osv.

  Ovenstående er blot et udsnit af de overvejelser, vi løbende gør os i forum-teamet, og i forhold til denne tråd skal de ses som retoriske. Vi har noteret, at der er ønske om udvidede beføjelser, og det kommer selvfølgelig med på bordet når vi tager hul på arbejdet med superbrugerprogrammet :)

  /Ulf

  Omdømme 5
  Badge +5
  Det lyder rigtigt godt Ulf.

  Jeg kan godt se der er rigtigt meget der skal overvejes, og at udvidede beføjelser måske ikke er den rigtige, eller eneste løsning. Men det var rigtigt rart med en hurtig tilbagemelding og at I lytter! :D

  Hej

  :S

  Jeg vil ærligt indrømme, at jeg blev noget forbavset over at andre fora har de brugertilladelser.

   

  Nu var det som sådan ikke brugertilladelser jeg lagde op til, her i min yousee-tråd!!!  Blot lidt god velvilje fra forumteamet og fra brugerne om at gode og rigtige svar fik en løst markering og hvordan vi får brugerne til at komme med tilbagemeldinger i al almindelighed.

  I de få tilfælde  - hvor en bruger skriver. Det virker sørme - eller  tak nu er mit problem væk! - forstår jeg bare ikke hvorfor forumteamet ikke kan træde hjælpende til. 

  Det er som før skrevet iriterende hvis man skal bede og tigge om en tilbagemelding og man aligevel ikke får det.  

  Jeg har foreslået noget der kunne bruges - 

  1. et skilt med tekst som ikke kan læses i de notifikationer man får tilsendt og man derfor bliver nød til at logge ind, for at se skiltes tekst.
  2. Det kunne også være man kunne slette sit gode svar, hvis ikke der kom en tilbagemelding. 
  3. eller simpelhen lade være med at svare næste gang en bruger har same problem., 
  4. Det kunne måske også løses ved en særskildt låst tråd hvor Forumteamet KUN omtaler  begrebet "accepteret løst tråd" og som vi så kan linke til, uden de mange ord og forklaringer..
  Omdømme 7
  Badge +8
  Er meget enig med Maja og Emil.

  Venter lige med at markere som løst. Måske dukker der en ide op som kan prøves. 🙂
  Tråden er Gjort synlig i en periode på forsiden i boxen
  "AKTUELE EMNER" 😃
  Omdømme 6
  Badge +3
  Jeg er meget enig med Maja i, at det er vigtigt at trådopretter klikker på knappen "Accepter som løsning" ud for det svar, der bedst hjalp ham. Og jeg ser gerne at trådstarter med et indlæg  giver tilbagemelding om, hvordan det er gået - og siger tak for hjælpen.


  Omdømme 5
  Hej,

  Vi har i denne forbindelse lavet en ny signatur til Forum Teamet, der forhåbentlig også skubber lidt til sagerne :)

  Signaturen i sammenklemt form (min signatur må ikke være så høj) ... :-)

  Ny signatur :o

  Hej 

  Her kan i se pladsen i tdc forum. der er plads til 4 linjer med alm skrift.  her er der kun plads til to linjer, og skriver man tre, kottes den nederste linje lidt af i højden. Det kunne være rart hvis vi her i forum fik lige så meget plads som i tdc-forum, idet jeg i min signatur godt kunne tænke mig at tilføje et routernummer og evt. en pc version. Det er der ikke plads til her i yousee.

  Jeg synes det er et super godt initiativ, men er de store bogstaver ikke lidt for store og bør der ikke være forskæld på hvordan forumtemet skriver og på hvordan en kunde skriver?  måske kunne kunder have en anden bundfarve?  Kommer forum til at virke for overplastret?  Ved det ikke, bare nogle tanker jeg har gjort mig.  Men ihhe hvor er det dejligt at nogen gør noget!! ❤.   

  Omdømme 5
  Badge +5
  Jeg har lavet en der passer Logan, se min signatur :D (og bemærk lige at min har den rigtige YouSee-grønne farve ;))

  Indsæt denne kode under signatur:

  <a target="_blank" href="https://forum.yousee.dk/t5/Velkommen/Velkommen-til-YouSee-Forum/m-p/13#U13" title="Gå til forklaring"><img width="770px" src="http://d.srv1.dk/yousee_forum_signatur.png" height="34px" border="0"></a>
  Emil , du mangler vist et "har" i dit forslag. ;-)

  Omdømme 5
  Badge +5
  majah skrev:
  @Emil , du mangler vist et "har" i dit forslag. ;-)

  Fixed! Det gik lidt for hurtigt... heldigvis ligger billedet et sted jeg kan opdatere det uden at linket ændres. Så hvis andre brugere havde brugt det, havde de ikke skulle ind og ændre deres signatur igen :D

  Omdømme 5
  Hvor er det smukt!

  Jamen der er jo ikke et øje tørt :)

  Emil Kan du ikke gøre ligesom Logan:  Når man holder musen over hans forslag, ser man et "gå til forklaring" -  Hvis ikke det står der, som pop op - kan det jo være at nye brugere tager fejl og tror det kun er på din knap der skal trykkes.   

  Ulf - Bliver et billede i en signatur eller blot en signatur sendt med ud som standart, i den notifikation en bruger får, som svar på sit spørgsmål?  Hvis ikke de ser den signatur, læser de måske kun svaret og ved ikke de skal lokke på, for at gøre tråden færdig. 

  Omdømme 5
  Badge +5
  majah Helt sikkert, det er rettet nu. Jeg tænkte også selv på det tidligere, og linket åbner også i en ny fane :D

  Signatur sendes ikke med i mails. Men der sendes jo en "Fik du det svar, du havde brug for?" mail:

  Fik du et brugbart svar? klik her for at se svaret, og markere som en Accepteret Løsning. Ved at markere et godt eller brugbart svar som Accepteret Løsning hjælper du andre brugere med nemmere at finde hjælp. Du fortæller også brugeren, der har skrevet løsningen, at han/hun har gjort det godt.
  Meget bedre! Jeg prøver at tilføje den, men hvis jeg ikke har plads til min egen info linie må jeg droppe den igen. 🙂
  Omdømme 5
  Badge +5
  majah Koden i overstående indlæg er også opdateret, lige til at kopiere.

  Der skulle gerne være plads til en linjes tekst som jeg også selv har. Ellers må jeg lave en anden version der ikke er så høj :D

  Nu er der ihvertfald plads til den, men det kan jo være at Ulf og Co. vil gi os et par milimeter mere, så der er lidt mere plads.
  Omdømme 7
  Badge +8
  Hej Maja og Emil!

  Når jeg læser det, står der: "Husk at trykke på "Accepterer som løsning", hvis du fået svar på dit spørgsmål".

  Skulle er ikke ha' stået ....................................hvis du har fået svar på dit spørgsmål

  joern skrev:
  Hej Maja og Emil!

  Når jeg læser det, står der: "Husk at trykke på "Accepterer som løsning", hvis du fået svar på dit spørgsmål".

  Skulle er ikke ha' stået ....................................hvis du har fået svar på dit spørgsmål

  Du skal lige prøve at trykke f5.  ;)

  Omdømme 5
  Badge +5
  Som majah siger, prøv F5. Alternativt CTRL+F5, SHIFT+F5, CTRL+SHIFT+F5 eller CTRL+R.

  Den tekniske forklaring: Billedet er på et CDN og bliver cached lokalt, så den nyeste version skal lige hentes :D

  Både alle jer brugere og forum teamet må forresten hellere end gerne stjæle min signatur! (Ulf, jeg kan også sagtens lave en i TDC farver ;))

  Omdømme 7
  Badge +8
  F5 var fint nok, men gælder det alle, der har været på siden?

  Emil@ jeg vil gerne stjæle den, men hvordan? Har prøvet med et ubrugeligt resultat.

  Som det sikker kan ses, har jeg fået det på plads - manglede plads.

  Det er soleklart, at jeg synes dit arbejde er virkelig godt. Ellers havde jeg ikke kopieret det. :)

  Besvar