Hvorfor taber Yousee så mange kunder?


Omdømme 7
Badge +3
http://digitalt.tv/18-000-tv-kunder-forlod-yousee-tredje-kvartal-2017/

Tabte omkring 60.000 i år til nu...

9 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +3
Jeg er ihvertfald en tilfreds kunde, selv om der koster mig omkring de 2000 kr. pr. måned 😉
Omdømme 7
Badge +6
Nok fordi at Yousee udviklingsmæssigt står stille i forholdet til andre udbydere.
Yousee er næsten som den gamle Star Trek serie: Klassisk, men stram i handlingen, historierne forbliver de samme uanset hvordan der kigges på dem og står udviklingsmæssigt ret stille.

Her er andre udbydere mere som The Next Generation og alt det andet der fulgte efter den serie med handlingen i det 24ende århundrede, hvor det hele er mere strømlinet, historierne udvikler sig og bliver bedre og teknologisk set har de taget nogle kæmpe skridt forlæns.

Mja ved godt det er tørre og hårde ord, men faktum er at Yousee har en teknologi med deres fiber, som de ikke rigtig orker at arbejde videre på, fordi de har valgt at fokusere på deres Coax, som rent faktisk hører med til en af de hovedårsager til at folk smutter.
De har ingen interesse i hverken det TV eller internet der leveres den vej, hvilket man skulle have troet at Yousee burde have indset for længst med den kundeflugt.

Fiber er nu engang The Next Generation.
Fiber er i hvert fald The Last Generation. Alt tyder på, at der er flere generationer tilbage i coax. Yousee er også kun lige begyndt. De fortsætter et godt stykke ud i fremtiden med at forbedre kabelnettet.

Huawei og TDC har lige fået prisen "Best Consumer 1Gbps Service based on G.fast or DOCSIS 3.1". 🙂
Omdømme 7
Badge +7
Ja ,der er jo lige lavet nogle tiltag for at få endnu mere plads i Coax nettet, det er jo også urealistisk at slutbrugerne får det på fiber, da det er forbundet med store udgifter ikke kun for You See, men også alle de Antenneforeninger der leveres til, de har jo ligeledes investeret i opgradering af deres net så det svarer til You See's.
Omdømme 7
Badge +6
Folk har lav til ingen interesse i hverken deres TV eller internet via Coax.
Hvis de havde det, så ville der jo ikke være en så massiv kundeflugt vel?
Folk vil have hurtig fiber, Yousee vil ikke levere, så derfor smutter de til dem der gerne kan og vil.
Det er derfor at en som Waoo kan blære sig over en så massiv kundetilgang, for der får de også TV med i prisen også via den vej.

Faktaene taler for sig selv. Yousee kan opgradere og gøre hvad de vil med deres Coax, problemet er bare at folk ikke er interesserede og det er derfor de smutter.
Kundeflugten handler vel mere om Yousees forretningsstrategi: hvad tilbyder de og til hvilke priser.

De fleste er nok ligeglade med, om de får deres 10, 100 eller 1000 Mbit-forbindelse leveret via coax eller fiber.
Omdømme 3
1000 Mbit-forbindelse leveret via coax det får vi i foreningen næste år. lige nu ved jeg ikke hvad jeg skal bruge det til, 1 tv 4k 1 tv uden 2 pcer 2 mobiler og det køre fint på 50/10. men for samme pris kan jeg få 300/300. er da også begyndt at se på stream tv løsning. for at få prisen ned.
Omdømme 7
Badge +7
Der er vel intet i vejen med at beholde den nuværende hastighed, bare fordi muligheden for højere hastighed kommer, betyder jo ikke at der skal skiftes. Man vælger jo selv hvilken hastighed man vil have.
Omdømme 6
Badge +5
Her er det, at de tekniske standpunkt kommer ind. Uanset hvordan man drejer det ER Coax en dårligere teknisk løsning end fiber.
1. Fiber kan holde hastigheden over noget længere afstande end Coax.
2. Coax har ikke den båndbredte som Fiber har.
3. Coax kan ikke klare de hastigheder som fiber kan.
ang. 1. Fiber kan holde hastigheden over mange Km. Det kan Coax ikke.
ang. 2+3. Inden længe kommer Coax med 1000/100.. Fiber har længe kunnet 1000/1000, og nu hedder det allerede 10G/10G på fiber, og det til priser der kan betales af f.eks. små firmaer. (Vel og mærker på SAMME fysiske fiber som de 1000/ 1000.)

-Brian

Besvar