Spørgsmål

Dom i sag om trusselsbreve fra advokater til formodede pirateri.


Citat:
"Telia og Telenor havde indbragt sagen for retten på Frederiksberg, fordi selskaberne ikke mener, at retsgrundlaget har været i orden, når de er blevet tvunget til at udlevere kunders persondata med udgangspunkt i IP-adresserne.

Rettens afgørelse lyder, at selskaberne fortsat skal udlevere disse oplysninger. "
citat slut

Kilde
https://www.computerworld.dk/art/241457/dom-i-sagen-om-trusselsbreve-teleselskaber-skal-fortsat-udlevere-oplysninger-til-advokater?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=breaking

2 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +6
Folk beder jo også selv om at blive snuppet hvis de benytter de P2P services som det Popcorn fidus og BitTorrent, for det er godt gammel kendt, at der er spioner fra underholdningsbranchen på de steder som sidder og kigger folk over skuldrene.

Vi befinder os ikke i de gamle Antipiratgruppen dage længere, da den sammenslutning stadig var grøn bag ørerne og at screendumps fra P2P services ikke var godkendt iflg. loven som bevismateriale.
Den lovgivning har ændret sig markant siden dengang, navnlig pga. de her dårlige undskyldninger om frygt for terrorisme fra de kujoner som Amerikanerne nu en gang blev efter deres åh så forfærdelige 9-11, som de stadig ikke er kommet sig over efter så mange år, hvor det lykkedes dem senere at gøre politikkerne i Bruxelles lige så paranoide, så at de tvang samtlige E.U lande til at de skulle samle på al data fra deres internet brugere på lige fod som NSA gør det der ovre.

Denne samling af data har kun været brugt til eet eneste formål og det er at knalde internet pirater i hele Europa.
De er ikke een eneste gang faktisk blevet brugt til at knalde terrorister, for de har hver gang blevet knaldet bagefter gerningen på gamle efterforskningsmetoder og rene tilfældigheder.
Omdømme 6
Badge +5
@Per K Nu må vi lige kigge lidt på det tekniske. Fo jo. Dem der "overvåger" nettet er stadig grøn bag ørerne. Eller mere, de aner ikke noget som helst om netværk, eller også håber de at dem de kontakter ikke gør det. Det eneste de har er en liste over IP-adresser de har fundet ud af har sendt/modtaget nogen data (deres film eller hvad de nu har fundet ud af at der er blevet delt ) Men.... I deres øjne er en IP-adresse= En Person. Men det er IKKE rigtig! I f.eks. Yuosee bliver man tvunget til at bruge deres router, og derved bruger man også NAT. NAT er det der bruges til at "dele" én internetforbindelse (IP) mellem mange enheder. Og i denne tid hvor de fleste har smart phone, tablet/I-pad, Play Station, PC. Kameraer, og mange andre enheder der skal på net, bliver det svært at finde hvilken enhed der har været på. Og når nu Børge på 16 har alle venner med over, så har de alle deres enheder på WiFi i løbet af 2 sek. (jeg har faktisk lige talt op hvor mange enheder jeg har på nettet lige nu, Det blev til 7 enheder (ikke medregnet Fysisk Server og dens 4 Virtuelle servere, switche, og andet teknisk udstyr) . Og der er INGEN måde hvorpå de ved kun at have en offentlig IP adresse kan finde ud af hvilken enhed, der sender, eller modtager hvilke data.
Hvis de derimod havde fået fat i en IPv6 Adresse, så er der ikke noget der hedder NAT, og en sådan adresse henviser til en FYSISK maskine. Men da Yousee ikke kører IPv6, kun IPv4.. så er det ude af billedet, i hvert fald ved Yousee.

Venlig Hilsen

Brian

Besvar