Bliv klar til ferien!


Omdømme 6
Badge +3
Ferien er kommet, og skal du i sommerhus, på camping eller måske til udlandet i din ferie, så har du rig mulighed for at tage dine YouSee-produkter med dig ud.

I takt med at ferien nærmer sig, får vi løbende spørgsmål om, hvordan du som kunde kan bruge dine produkter udenfor din adresse. I denne tråd hjælper vi dig derfor med at finde ud af, hvordan du kan udnytte dine produkter bedst muligt i når du er afsted - og samtidig sørge for, at du er godt stillet på din ferie :)

Helt konkret kan du her læse om:
  • Skal du ud og rejse? – undgå en uventet regning
  • Rundt i Danmark - sådan kan du bruge dine tjenester
  • Skal du til udlandet? Tag dine YouSee-produkter med!
Størstedelen af vores tjenester kræver at du har et YouSee-login. Det er derfor altid en god idé at kende dit login, da du ikke blot får adgang til en række tjenester, men også din regning samt pin-/puk kode, hvis du får brug for dem på din ferie - det kunne jo ske, at din telefon valgte at opdatere eller miste strømmen, også kan du altid finde din kode på vores side.

Skal du ud og rejse? – undgå en uventet regning


I udlandet er det også en god idé at være opmærksom på, at der kan være andre priser. Med de nye EU roaming-regler, vil du fra d. 15 juni kunne bruge din mobildata i 36 EU lande uden at det koster ekstra - dog maksimalt 10 GB data.

Befinder du dig udenfor EU eller på havet, så er det utrolig vigtigt at tjekke priserne hjemmefra, så du er helt med på hvad du betaler for dit forbrug i det område du befinder dig. Du kan se den fulde oversigt over priser i udlandet på Priser i udlandet og en oversigt over priser på Maritime Service samt Satellit på Priser for skibe og satelitter

Læs desuden meget mere om vores mobilabonnementer med roaming

Rundt i Danmark:


Som tv-kunde har du mulighed for at tage dine programmer med dig på din Smartphone eller Tablet. Det kan du gøre med vores app "Tv & Film" som kan hentes til både iOS (iPhone/iPad) og Android (Samsung, Huawei, Sony osv.). App'en kan findes i Appstore og Google Play, hvor du blot skal bruge dit YouSee-login til at logge dig på. Her kan du se størstedelen af det indhold du har derhjemme. Du kan med fordel bruge funktionen "Påmindelse" i app'en, så du f.eks. får besked når Tour de France-etapen starter 🙂

Har du adgang til YouSee Musik, så har du også adgang til over 30 millioner musiknumre som du kan lytte til på ferien. Ved du i forvejen, at det kan knibe med dækningen, så kan du hente musiknumrene hjemmefra og afspille dem selvom du ikke er på nettet. Det kan du gøre ved at gemme musikken på telefonen eller din tablet. Dette er en funktion som vi i vores seneste opdatering har gjort en hel del nemmere at bruge :)

Skal du til udlandet?


Du kan også tage dine tjenester med til udlandet, der er dog begrænsninger, da vi ikke har rettigheder til at vise det meste tv-indhold i udlandet - her er hvad du kan gøre, hvis du tager til udlandet:

Først og fremmest er det altid en god idé at sikre sig, at du er tilmeldt udlandstelefoni - det kan du gøre på Mit YouSee - det er rigtig træls at stå uden forbindelse i et fremmed land, hvis du skal i kontakt med omverdenen.

Du kan sagtens bruge Musik-app'en i udlandet, men vi anbefaler at du gemmer musikken inden du tager afsted, så du ikke er afhængig af dækningen på udenlandske netværk eller høje roaming-afgifter når du afspiller musik.

Skal du ud på en lang køretur med børnene, eller har I brug for lidt aftenunderholdning, så har vi også en række børneserier som f.eks. "Dora udforskeren" og serien med hendes fætter "Kom så Diego!" tilgængelig for download på Tv & Film-app'en. Klik på "Børn" i menuen og derefter "Figurer", så kan du se noget af det indhold der er tilgængeligt og kan hentes ned på telefonen, hvorefter du kan afspille det i udlandet uden at være på netværket :)

Hvordan bruger du dine produkter i ferien? Del dem gerne, så andre brugere kan blive inspireret!

Hvis du har spørgsmål, så er du naturligvis også velkommen til at stille dem her i tråden.

Vh
Nikolaj

8 Kommentarer

Hvorfor kan jeg ikke se tv på min tablet når det er med i mit ab.?
Omdømme 7
Badge +7
Har du prøvet YouSees TV & film app?
Ja men det virker ikke ?

Omdømme 7
Badge +3
Vigtig oplysning som jeg synes mangler:

Hvis man vil se TV2 med YouSees app "Tv & Film" og ikke benytter YouSees bredbånd (mobilnettet gælder ikke selv om man har mobilabonnement hos YouSee) skal man tilkøbe "TV2 Ude". Det koster 5 kr. om måneden. Det er ret vigtigt hvis man vil se f.eks. Tour de France, som sendes på TV2. Kan dog også ses på Eurosport hvis man har den i sit TV-abonnement hos YouSee og man kan leve med de mange reklameafbrydelser.
Omdømme 7
Badge +6
For de lidt mere luxuriøse der har en campingvogn eller autocamper, hvorpå der også er monteret en parabol, så kan man hive Eurosport Deutschland ned ganske gratis via 19.2Ø, hvis man gerne vil følge med i "Tour de Dope".
Så får man oven i hatten også samtlige af de andre Tyske kanaler med gratis.
Hvis man er i udlandet (inden for EU) og ringer til hinanden - hvordan bliver det takseret? Der kommer kaldet jo lige den vej af DK inden den når modtageren

Mvh Majbritt
Omdømme 7
Badge +7
Rent teknisk, så er det et opkald til DK, og dertil kan der jo ringes gratis, ligesom der kan til andre EU lande.
Omdømme 5
Badge +7
Ja men det virker ikke ?Er du sikker på, du bruger det rette login? Du kan se, hvis du har flere her: https://profil.yousee.dk/myloginspage

Stefan, YouSee Forum Team

Besvar