Svar

YouSee Tv & Film app har sikkerhedsrisiko


Omdømme 7
Badge +3
Har haft YouSee Tv & Film appen installeret på en android-smartphone, men da Norton Mobil Security blev installeret på samme smartphone og foretog scanning efter software med sikkerhedsrisiko, fandt den YouSee Tv & Film og kategoriserede den til at have middelhøj risiko. Det undrede i øvrigt også at YouSee Tv & Film skulle have tilladelse til at foretage telefonopkald. Hvorfor det?

Appen blev derfor afinstalleret. Der var ikke nærmere oplysninger om hvori risikoen består. Kan man roligt trodse advarslen og installere den alligevel, eller bør YouSee Tv & Film-appen undgås?

DR's TV-app har ikke tilsvarende problem, så med den er der adgang til alle DR's TV-kanaler.

icon

Bedste svar af MS-ERIK 2 februar 2016, 21:11

Årsagen er sandsynligvis dette, som Norton Mobile Security oplyser:Indsamler og sender oplysninger om enheden, f.eks. mærke, model, styresystem og IMEI-nummer. Kræver muligvis ekstra betaling for dataforbrug og udgør en LILLE sikkerhedsrisiko.Det lader til at Norton Mobile Security advarer hvis en app indsamler for mange personlige oplysninger, eller kan udløse krav om betaling ved brug.YouSee Tv & Film er nu installeret, og markeret manuelt som pålidelig. Der holdes øje med om dataforbruget bliver for højt.Dette kan betragtes som svaret på problemet.Se original

3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Har ingen problemer med den på mine enheder.

Omdømme 7
Badge +8
Jeg har McAfee Security og der er ingen problemer med YouSee. Fortsæt du bare med den. Livet skal leves forfra.:D

God weekend.

Omdømme 7
Badge +3
Årsagen er sandsynligvis dette, som Norton Mobile Security oplyser:

Indsamler og sender oplysninger om enheden, f.eks. mærke, model, styresystem og IMEI-nummer. Kræver muligvis ekstra betaling for dataforbrug og udgør en LILLE sikkerhedsrisiko.

Det lader til at Norton Mobile Security advarer hvis en app indsamler for mange personlige oplysninger, eller kan udløse krav om betaling ved brug.

YouSee Tv & Film er nu installeret, og markeret manuelt som pålidelig. Der holdes øje med om dataforbruget bliver for højt.

Dette kan betragtes som svaret på problemet.

Besvar