Svar

YouSee - TDC - hotspot


Når man nu har YouSee kabeltv og kabelbredbånd og tdc fastnet - hvorfor kan man så ikke udnytte de hotspots, der er rundt omkring til mobilt bredbånd??

icon

Bedste svar af Bergsorensen1 1 september 2010, 14:26

YouSee og dit kabelbredbånd er seperate produkter - ligesom Hotspot.Du kan læse mere om Hotspot her: http://privat.tdc.dk/element.php?dogtag=p_shop_bb_tlv_hotspotVenligstSe original

2 Kommentarer

YouSee og dit kabelbredbånd er seperate produkter - ligesom Hotspot.

Du kan læse mere om Hotspot her: http://privat.tdc.dk/element.php?dogtag=p_shop_bb_tlv_hotspot

Venligst

Hotspots - brug dem IKKE i toget!!

Hotspots burde i toget kaldes Coldspots, for der er absolut stort set aldrig ordentlig forbindelse. Jeg kører mellem Jylland og Kbh. 2-3 gange om ugen., og prøver hver gang, nai som jeg er, at logge på nettet via TDC Hotspot i toget, og det går altid på samme måde: Man smides af, ikke kun ved passage under Storebælt, og kommer man endelig på, tildeles man uendelig lidt båndbrede, for ALLE sider, uanset indhold, tager minutter at loade, f.eks. tog det 1 min og 40 sek at komme ind på TDC's egen side om Hotspots!!. Og det betaler man 29 kr. for, (5 timer, men man gøres ikke opmærksom på, at det er 5 timer fra købstidspunktet, og at man ikke kan benytte den købte tid på nøste togtuf, hvis man ikke har benyttet 5 timer)

Jeg har nu erhvervet mig et mobilt bredbåndsmodem fra en anden udbyder, og det virker, selvpom tohget kører, og selvom jeg med den løsning også til tider smides af, så virker det godt, uden ulidelige ventetider på kontakte til nettet, når jeg er online via dette modem.

Så mit råd er:

BRUG IKKE TDC HOTSPOT I TOGET....du køber og betaler bare for en vare du ikke får!!

Besvar