YouSee Play under Champions League


Omdømme 5
Et godt råd til dig, der overvejer at se fodbold på YouSee Play i aften: Log ind og start streamingen i god tid inden kampstart, og hold strømmen kørende - også i pausen.

Vores erfaring fra sidste uges kamp er, at rigtigt mange først i sidste øjeblik tændte for deres tablet  eller smartphone. Helt præcist oplevede vi, at over 3000 kunder i sekundet førsøgte at komme igennem, og det skabte i nogle minutter selvsagt kø og trafikprop, og i hvert fald nogle kunder opgav desværre at komme igennem.

Skal du derfor se Champions League (eller noge heltt andet) på streaming, så tænd for tv-kanalen i god tid forinden og lad den køre. Også i pausen. Hvis du ikke gider høre reklamer eller Jes Dorphs analyser i pausen, så skru evt. ned, men lad være med at slukke for din stream.

Vores teknikere arbejder på at udvide login-faciliteterne, så vi kan få flere kunder igennem samtidig. Det er en lidt kompliceret sag, men vi håber snart at have det løst.

Alternativt kan du jo også se kampen i HD på den store fladskærm  :)


3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +8
Ikke kritik, men var det ikke en ide, at flytte din tråd til YouSee Play?

Omdømme 5
Hej Jørn,

Jo da, det var en tanketorsk - hermed gjort, og mange tak :)

/Ulf
Omdømme 7
Badge +8
Desværre er fejlen her onsdag aften ikke, at log in sviger. Det går nemlig OK, men de eneste kanaler, jeg kan få adgang til, er C+ kanalerne. :@

Besvar