Yousee Play serier


Hej Yousee,

Kommer der snart nye serier på Youseeplay serier? 

Tidligere kom der nye ca.hver d. 1. i måneden, men synes ikke det er sket længe og der er kun en serie på Warner Tv, der alligevel viser fejl, hvis man prøver at se den.

Det ser dog ud til at Yousee Play film bliver opdateret ?


6 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Hej Kat 

Der kommer løbende nyt indhold på platformen, men jeg kan desværre ikke give en konkret melding på hvad og hvornår der kommer noget nyt.

/Kasper 

Hej Kasper,

Tak for svar.

Måske du kan undersøge det? der må vel være en som er ansvarlig for det og ved det inde hos jer :)

Synes det er lidt trist, at I reklamerer med gratis serier på boxen, når den så næsten ikke bliver opdateret i flere måneder eller der lægges serier ind, I næsten lige har haft på boxen :(

/Kat

Omdømme 1
Jeg tilslutter mig dette. Nu er der gået ca. 3 mdr. og der er ikke kommet nogen voksenserier på. Det er efterhånden kun en børne boks hvad angår serier. Giv os en melding om det fortsætter på den måde, så vi har en change for at skifte til en anden udbyder!

Ja, synes også godt Yousee kunne komme med en klar udmelding om hvad der sker, så man har muligheden for at finde en anden løsning.!!!

Har også prøvet at skrive til dem på fb i håb om, det kunne sætte lidt mere gang i tingene, men intet nyt!

Omdømme 1
Jeg var til møde i vores antenneforening. Her var der en representant fra YouSee tilstede. Jeg forelagde ham manglen på nye serier, og svaret var, at Yousee nok ikke ville konkurrerer med de andre aktører (af film og serier) som er på markedet. Han råd var, at hvis man ville have serier skulle man nok skifte til en af de andre udbydere.

Jo! han var fra YouSee!!!!!!!!!!!!!

Omdømme 1
Der er intet sket på serie siden. Det er stadig kun en børnekanal. Intet svar fra YouSee, så jeg overvejer at skippe boksen og købe en selv.

Besvar