Yousee play


 Hej

Er det korrekt at vi TDC kunder, der er tvunget over i Yousee nu er blevet ringere stillet med hensyn til jeres play tjenester. I TDC  mobilpakkerne er der fri data til TDC play. I Yousee koster data forbruget . Det stemmer da ikke overens med at vi er blevet lovet at vores abonementer fortsatte uændret.


4 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
Det må du spørge You See om, medmindre der er nogen her på forummet der kan svare på det. Jeg mener dog der i hvertfald er fri Data på musik.

Jeg slog det lige op...

https://kundeservice.yousee.dk/Underholdning/Funktioner-og-brug/Oftest-stillede-spoergsmaal-til-musik?icid=_kundeservice_yousee_dk_underholdning_funktioner-og-brug_oftest-stillede-spoergsmaal-til-musik

"Har du adgang til YouSee Musik via dit mobilabonnement, bruger du af din inkluderede data, når du lytter til YouSee Musik på din smartphone."

Så musik tæller også med. Om reglerne er anderledes for gamle TDC-kunder har jeg ikke lige set noget om.

Korrekt men dataforbruget var gratis hos TDC

http://forum.yousee.dk/t5/TDC-Play/TDC-Play-data-i-udlandet/td-p/90030

"Når du streamer musik via TDC Play, så tæller det ikke med i dit dataforbrug
Jeg fandt nogle vilkår...

https://kundeservice.yousee.dk/~/media/yousee/hjaelp-og-support/files/abonnement/vilkaar/ys_tillaegsydelser/tillaegsvilkaar_for_yousee_musik.ashx?la=en

"For aftaler om abonnement på YouSee’s mobiltjenester, som er indgået før 27. juni 2016, gælder dog, at der ved brug af YouSee Musik fra kundens abonnement på YouSee’s mobiltjenester ikke opkræves forbrugsafgift for datatrafikken i forbindelse med streaming af musik i Danmark."

Besvar