YouSee er stadig på danmarks bedste mobilnetværk


Omdømme 6
Badge +3
Er du mobil-kunde hos YouSee, så kan du fortsat glæde dig over, at være forbundet med danmarks bedste mobilnetværk. Det konkluderer en helt ny analyse af mobildækningen i Danmark, foretaget af Teknologisk Institut.

Analysen består af målinger foretaget i alt 500 tilfældigt udvalgte steder i landet, hvor Teknologisk Institut har sammenlignet de vigtigste parametre for brug af mobilnet; stabilitet, talekvalitet og datahastigheder på Danmarks fire landsdækkende mobilnet.

Overordnet konkluderer rapporten fra Teknologisk Institut, at:

  • ”TDC har på landsplan og regionalt den bedste samlede kundeoplevelse*.
  • ”TDC har markant bedre adgang til 4G end de tre øvrige teleselskaber”
  • ”TDC er på landsplan hurtigere til download og upload end Telenor, Telia og 3.”
”Vi er selvfølgelig stolte af at kunne levere et stabilt og lynhurtigt netværk til vores kunder, ikke mindst for at kunne opfylde vores ambition om at give dem Danmarks største underholdningsunivers. I dag bruger vi ikke kun mobilen til tale og sms – den lille skærm bliver i høj grad brugt til alle former for underholdning – især når vi er på farten,” siger Peter Trier Schleidt, koncerndirektør for TDC Group Operations.

Gør netværket endnu bedre

Har du udfordringer med din dækning, så kan du allerede i dag hjælpe os med at forbedre den med mobil-appen, Netperform.

Netperform sender information til vores teknikere om din datahastighed, så du helt anonymt kan gøre os opmærksom på eventuelle udfordringer. Dette skal medvirke til, at vi også fremover kan skabe et endnu bedre netværk.

”Vi stopper ikke her. TDC Group fortsætter vores ambitiøse opgradering af vores mobilnetværk. Alene i 2016 vil vi sætter vi over 100 nye mobilmaster i drift. Alt sammen gør vi for at udvikle og forberede Danmarks bedste og et af verdens bedste mobilnetværk. Vi kan ikke love øjeblikkelig forbedring, men vi kan garantere, at vi er opsatte på at give kunderne den bedste oplevelse og det bedste produkt. Det gør vi nu og vi vil fortsat forbedre Danmarks bedste mobilnet.” Siger Peter Trier Schleidt.

Læs mere om Netperform.

Fakta om rapporten:

Måling af mobildatadækning blev gennemført i januar og februar 2016, og er baseret på 500 målesteder tilfældigt udvalgt af Teknologisk Institut. Ved hvert målepunkt blev alle fire mobilnetværk testet på opkaldskvalitet, streamingkvalitet, samt upload- og downloadtid, som udgør dagligt brug af mobiltelefoner i dag.

Den gode kundeoplevelse er defineret som: 30 sek. fejlfri mobiltelefonsamtale - 10 MB download indenfor 15 sekunder - 10 MB upload indenfor 30 sek. - 60 sek. YouTube-video uden buffering-ventetid.

  • TDC Group har på landsplan og regionalt den bedste samlede kundeoplevelse.
  • TDC Group har markant bedre adgang til 4G end de tre øvrige teleselskaber.
  • TDC Group er på landsplan hurtigere til download og upload end Telenor, Telia og 3.
TDC Group har forbedret den samlede kundeoplevelse på landsplan fra 74% i 2015 til 88% i 2016 og har derudover bedste landsdækkende 4G dækning.

De seneste år har TDC Group investeret massivt i det danske mobilnet. Ambitionen har været at skabe et af verdens bedste, hurtigste og mest stabile mobilnetværk til danskerne. Alene i 2015 rejste TDC Group 120 nye mobilmaster og opgraderede omkring over 3.400 mobilmaster.

Læs hele rapporten fra Teknologisk Institut 


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar