Windows Update september 2013.


Jeg har downloaded windows opdateringer for september 2013. Efterfølgende bliver computeren ved at melde at der er tre vigtige opdateringer:

Office 2007:

KB 2760411

KB 2760588

og vedr. Excel 2007: KB 2760583.

Der er nu 7-8 af disse tre opdateringer i oversigten ove opdateringer på computeren.

Hvordan får jeg stoppet denne "strøm" af de samme tre opdateringer?

 

Med venlig hilsen :

Erik Andersen

 


5 Kommentarer

Omdømme 1
Hej Erik

Ud over de opdateringer der hører til dit styresystem, kan der også være opdateringer til de softwareprogrammmer du har på din pc. bl.a. Office pakken og Excel.

Det er vigtig at du også instalerer opdateringerne til dine softwareprogrammer, da det ellers kan være sådanne programmer der kan udnyttes af opfindsomme hoveder, til at få adgang til din pc.  

(Det kan nogen gange være nødvendigt at afinstalere en opdatering og indstalere den igen.

Prøv at gå ind i tilføj fjern programmer. Klik på vis opdateringer og tjek efter om numrene er der. )

Det er også vigtigt at din java og flash Player er opdateret. Det kan du gøre via TDC's testside.

http://kundeservice.tdc.dk/testcenter/

Hvis du vil scanne din pc, fra en pålidelig kilde fra internettet, for at være sikker på dine software programmer er opdateret, kan du bruge denne:

http://kundeservice.tdc.dk/erhverv/publish.php?id=20773&dogtag=e_help_mb_sik

Omdømme 1
Hej.

Jeg har lige konstateret at jeg også har de tre opdateringer liggende klar i Windows Update, selv om de allerede er installeret tidligere i dag. En undersøgelse på Microsofts hjemmeside (den engelske/US) afslører at det er en fejl fra Microsofts side, som har ramt et stort antal brugere. Microsoft er klar over fejlen, og arbejder på en løsning. Hvis man kan konstatere at opdateringerne er installeret, men at de bliver ved med at komme igen, foreslås det at fjerne fluebenet ud for dem, således at de bliver liggende klar til opdatering, men uden at blive installeret (det antages at du bruger Windows 7 eller 8, det er lidt anderledes på Windows XP).

Oplysninger kan findes på Microsofts hjemmeside (bedst på den engelske/US) eller via Google ved at søge på KB-numrene (ikke mellemrum efter KB).

Omdømme 1
Hej.

Det hjælper ikke at fjerne fluebenet. Man må højreklikke og vælge at skjule opdateringen. Det kræver administratoradgang. Eller blot lade computeren opdatere det samme flere gange.

Se Microsofts side her: http://support.microsoft.com/kb/2760411

Heri se teksten i afsnittet "Known issues with this security update"

Der er efterfølgende også fundet en tekst på dansk på TDC's sider, der var dog ikke så let at finde. Siden er her: http://sikkerhed.tdc.dk/publish.php?id=33985

Heri se teksten i afsnittet "Problemer med opdateringen"

Omdømme 1
Hej.

Microsoft har meddelt, at problemet er løst. Brugere, der har installeret de tre opdateringer, skal ikke foretage sig mere. Brugere, der har skjult de tre opdateringer efter at de er blevet installeret, skal heller ikke foretage sig noget, da opdateringerne er væk fra listen over skjulte opdateringer.

Dette indlæg gav løsningen.

Jeg skal klikke på knappen: Accepter som løsning nederst til højre. Jeg kan dog ikke finde denne knap nederst til højre.

Med venlig hilsen:

Erik Andersen.

Besvar