Wifi radio og trådløs printer kan ikke forbindes


Hej

Jeg har fået en Wifi radio - model Argon iNet3+. Jeg har fået den til at spille musik fra diverse kanaler via min router, selv om jeg synes, det virker nogle ustabilt. Men jeg vil mest af alt gerne kunne streame musik fra min PC til radioen. Jeg kan imidlertid ikke se radioen i oversigten over enheder på mit netværk. Er der nogen der har et bud.

Jeg har også en HP Deskjet 3050. Den kan jeg heller ikke få til at fungere på netværket. Hvis nogen har et bud på en løsning her, vil jeg være taknemmelig.

 


2 Kommentarer

Omdømme 4
Hej

I manualen  -  http://www.argonaudio.com/files/Download/iNetradio_manualGB.PDF  -  , ser det ud til at din radio "kun" accepterer WEP eller WAP kryptering,og hvis du har sat TDC Routeren til at krypterer i fx. WPA2 virker det ikke!

• If your wireless network is configured to use Wired Equivalent Privacy (WEP) or Wi-Fi Protected
Access (WPA) data encryption then you need to know the WEP or WPA code so you can get the
Argon Internet radio to communicate with the network.

Prøv at sætter din router til WEP eller WAP kryptering i stedet  (prøv dig frem til en kryptering, hvor alle dine apparater virker.

Du skifter kryptering sådan her: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=20572

Tak, det har i mellemtiden fungeret fint. Nu har jeg kun det problem, at jeg ikke kan streame musik fra min PC. Det har virket et par gange, men meget af tiden virker det ikke, og jeg kan ikke finde ud af hvorfor. Jeg har slået deling til, og jeg kan se begge enheder på netværket.

Besvar