Webdisk privat


Kære TDC Forum

 

Jeg er her fornylig skiftet fra Skyline Erhverv til TDC Erhverv med bredbånd og fastnettelefon.  Jeg er også skiftet med vore 2 mobiltelefoner fra Skyline til TDC.

 

På min adresse Mægbækvej 11, 7620 Lemvig kan jeg få 4MB download og 0.4 Upload.

 

Det gik meget hurtigt omkring 1 juni med skift fra Skyline til TDC, fordi der da var udsigter skyline ville lukke ned øjeblikkeligt.

TDC lovede dengang, at der ikke var den store forskel prismæssigt mellem TDC erhverv og TDC privat - og heller ikke med tjenester.

 

Det jeg har behov for - er en webdisk og en homedisk,  Fordi jeg arbejder meget med Lokalhistoriske Arkiver og deres billeder.  Derfor har jeg behov for en webdisk jeg kan dele med andre.

 

Jeg har fået at vide at det ikke er noget problem at skifte til TDC privat fra Tdc erhverv, og hvad koster en tdc privat løsning med bredbånd, fastnettlf. webdisk og en homedisk ?

 

Jeg har fået at vide at på tdc erhverv kan jeg ikke få webdisk.

 

Med venlig hilsen

Ib Brændgaard Jensen

Men nye mailadresse er: ibpostboks@gmail.com

 


1 Kommentar

Omdømme 1
Hej Ib

Tak for dit indlæg og velkommen hos TDC :-)

Den pakke der sådan umiddelbart vil passe bedst til dig, vil jeg gætte på er den her: http://go.tdc.dk/wowynb, vores HomeDuo Secure. Man kan også vælge en normal HomeDuo (http://go.tdc.dk/cdaokb) og tilvælge HomeDisken til 49,- om måneden, men jeg vil næsten anbefale dig at ringe til vores kundeservice. De kan rådgive dig i, hvilken pakke der vil passe bedst til dig.

Du kan finde kontaktoplysningerne her: http://go.tdc.dk/fkcrsb

Mvh Jens

TDC

Besvar