WEB TV


Jeg kan ikke se web TV. Når jeg åbner siden, genstarter browseren 2 gange og så går den i "Fejl"

Jeg fandt en tråd her i forum, med et link til testsiden og jeg har nu opdateret java og flash, men det har ikke hjulpet.

Vi har Home Trio familiepakken, hvor web tv burde indgå.

Kan nogen hjælpe?

 

 


3 Kommentarer

Omdømme 1
Hej SirAngus

Velkommen til TDC Kunde til Kunde forum.

Du kunne prøve dette:

kompatibilitetstilstand.JPG

Får du samme fejl, hvis du bruger en anden browser?

Især hvis du bruger internet explorer 8 eller 9. http://www.mozilla.com/da/firefox/

Du kunne også prøve en systemgendannelse, hvis dit webtv har virket på et tidspunkt.

Jeg har nu prøvet at installere Mozilla Firefox, men det blev det bare endnu værre af. Der kommer afspilleren slet ikke frem.

Så prøvede jeg Google Chrome og den kan få afspilleren frem, men den kører kun i et sekund, så popper fejlmeddelelsen op. 

Google Chrome skriver at det er Adobe Flash, som er brudt ned. Den har jeg så af og geninstalleret og opdateret, men det giver samme problem.

Hjælp :-)

Omdømme 1
Hej SirAngus

Det er da noget værre ....   om jeg så må sige. Det skorter da ikke på forsøg fra din side. Jeg kan oplyse dig om at jeg har haft nogle perioder her i formiddag hvor jeg ikke kunne komme på forum.

Derfor vil jeg sige prøv at vente med flere tiltag til i eftermiddag. Hvis det er en serverfejl, kan vi alligevel ikke stille noget op.

Der står godt nok ikke noget her: http://kundeservice.tdc.dk/privat/driftsinformation/category.php?f=7 men det er ikke altid de skriver det på den side.

Jeg har kun det forslag med systemgendannelse tilbage, desværre - er der andre der må tage over, hvis problemet forsætter.

Besvar