Visning i webmail


Omdømme 1
Hej

 

Jeg har et spørgsmål vedr. webmailen på tdconline.dk.

Jeg oplever nogle gange, at indholdet i selve mailen (body?) slet ikke bliver vist, - der er bare tomt -

når jeg åbner den i webmailen. Men når jeg henter den samme mail ind i min mailklient (Thunderbird) derhjemme, er der ingen problemer. Kan det skyldes, at der er nogle formater eller lign., som webmailen ikke understøtter?

 

Jeg har f.eks. oplevet det med nyhedsbreve fra Notepad++ http://notepad-plus-plus.org/ og ved mail om besked om nyt svar på http://www.it-artikler.dk/

 

Venlig hilsen

Martin


3 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

Jeg tror bere at det er din browser der ikke kan læse HTML koden, ellers kan det være en fejl i web mail, har du prøvet at bruge en anden browser, ex Google Chrome

Omdømme 1
Hej

Tak for dit indlæg.

Det mærkelige er, at de fleste HTML mails vises korrekt, og så er der lige nogle, som slet ikke bliver vist - ikke en gang som ren tekst i stedet.

Jeg hælder til, at det må være en fejl i TDCs webmail.

Jeg ved ikke helt, om jeg kan teste det på en smart måde?

Omdømme 6
Den med om det er en HTML kode du ikke kan læse eller læse korekt kan du se enten med at bruge en anden browser eller hvis du er lidt mere erfaren med at klikke vis kilde og så finde hvor malien skulle stå, hvis der så står tekst der er det HTML koden der ikke kan læses, og hvis der ikke står noget er det Webmail der er en fejl i.

Besvar