Velkommen til YouSee Forum!


Omdømme 5
  • Tidligere administrator
  • 755 kommentarer
Velkommen til YouSee Forum [i]

 

I vores forum finder du både superbrugere og rigtig mange gode kunder, som kan hjælpe dig med et svar på lige præcis dit problem.

 

Måske har der allerede været en anden forbi med det samme spørgsmål, som du sidder med. Du kan nemt finde spørgsmålet og svaret ved at bruge søgefeltet foroven til at finde indlæg og tråde, der kan hjælpe dig.
 

Det er nemt at deltage på YouSee Forum
Alle kan frit læse indlæg, der er publiceret på YouSee Forum, men ønsker du at tage del i debatten, stille spørgsmål eller skrive svar, skal du først oprette en profil. 

 

  1. Gå ud til Forsiden og klik på Opret Profil.
  2. Log ind med dit sædvanlige YouSee Login og opret din forum profil – så er du i gang. Du er selvfølgelig velkommen til at bruge dit fulde navn som alias, men de fleste vælger at bruge et kælenavn, initialer eller lignende for at beskytte privatlivet
Du skal bruge et YouSee Login for at kunne oprette en bruger på YouSee Forum. Det er kun YouSee-kunder, der kan oprette et YouSee Login, og dermed deltage aktivt her på Forum.

 

Tips til at give både dig og andre brugere den bedste oplevelse

Du får ud af dit indlæg, hvad du selv lægger i det
Når du opretter en ny tråd, så sørg for at vælge den kategori, som dit problem passer bedst i og at beskrive dit problem så godt som muligt. Skriv også et præcist Emne - "Hjælp" er ikke et særligt godt emne, men det er "Udfald på WiFi hver halve time" til gengæld. Det tager lidt længere tid at lave et godt indlæg, men det giver pote.

Ros de gode indlæg

Du kan rose indlæg, som har hjulpet dig, ved at trykke på denne knap:

https://
Det er en god måde at anerkende et særligt godt indlæg. Når du roser et indlæg, svarer det til at give forfatteren et klap på skulderen. Samtidig får indlægget en højere værdi og forfatterens ry forbedres.

 

Markér de gode løsninger

Hvis du har stillet et spørgsmål, kan du vælge det svar som bedst besvarer spørgsmålet og mærke det som accepteret svar. Det gør du ved at klikke på knappen Accepter som løsning under svaret:

https://
Når du accepterer en løsning, får både dit spørgsmål og løsningen et specielt ikon og et link, der tager dig direkte fra spørgsmålet til svaret og tilbage igen.

 

Indlæg med accepterede løsninger er mere synlige og bliver prioriteret højere i søgninger, og hjælper dermed andre med samme spørgsmål til nemmere og hurtigere at finde frem til en løsning.

 

Abonnér på interessante indlæg

Vil du gerne følge med i en debat på YouSee Forum, kan det være en god idé at blive abonnent og få tilsendt en mail, hver gang der er nyt:

https://
 

Husk, at YouSee ikke yder direkte support herinde

Dette er et kunde-til-kunde forum, og selvom vi hos YouSee er til stede herinde, yder vi ikke direkte support eller hjælp. Har du akut brug for hjælp med dine YouSee-produkter, skal du tage kontakt til vores support eller kundeservice: http://yousee.dk/kontakt

 

For en god ordens skyld skal vi også have med, at vores husorden og retningslinjer selvfølgelig skal følges til enhver tid.

 

Vel mødt!

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar