Svar

udgående mail fejl - serverfejl 550


Kan pludselig ikke sende emails UD af huset ???  Ingen problem med at modtage mails, men kan ikke sende, og jeg har ikke ændret på noget som helst i min opsætning... vildt irriterende !  Min udgående server er post.tele.dk , og jeg anvender Windows Mail (har altid fungeret fint!).

Fejlmeldingen der kommer frem foreslår, at det måske har noget med en "godkendelsesindstilling" for den udgående server at gøre, men jeg har som sagt ikke rørt ved noget, så jeg forstår det ikke helt...!  Kan serveren bare være nede for øjeblikket måske...?

icon

Bedste svar af Electronic 21 februar 2012, 10:57

Hej Omnipitus,Lyder mærkeligt, mest af alt at din udgående server virker, for den er stillet forkert. Din udgående server skal være asmtp.mail.dk, og skal markeres som "Den udgående server kræver godkendelse". Udgående port skal være 587, og ikke 25 som der muligvis står.Vend gerne tilbage, hvis du ikke lige ved hvad du skal gøre, hjælper gerne yderligere Glad humørikonFortsat god dag.Se original

7 Kommentarer

Omdømme 5
Badge
Hej Omnipitus,

Lyder mærkeligt, mest af alt at din udgående server virker, for den er stillet forkert. Din udgående server skal være asmtp.mail.dk, og skal markeres som "Den udgående server kræver godkendelse". Udgående port skal være 587, og ikke 25 som der muligvis står.

Vend gerne tilbage, hvis du ikke lige ved hvad du skal gøre, hjælper gerne yderligere Glad humørikon

Fortsat god dag.

Det forstår jeg virkelig heller ikke ?!?!  Jeg prøvede at ændre indstillinger efter de foreslag du gav, og det virker tilsyneladende - men hvordan i al verden har det så virket før hen ???

Men i hvert fald mange tak for hjælpen !  :-)

Mvh.

Kim

Hej.

havde samme problem, men prøvede samme løsning uden held. Virkelig mærkelig at det har virket og pludselig ikke virker mere.

Hvad kan det ellers være, hvis det ikke er port 25. udgående server prøvede jeg også ændre fra

pasmtp.tele.dk. Men som sagt det ændrede ikke noget.

Er der nogen der kan hjælpe?

Omdømme 1
Hej Finfidus

Som elektronic skriver længere opp: "Udgående port skal være 587, og ikke 25 som der muligvis står."

Du får det ikke til at virke hvis du skriver "pasmtp.tele.dk" .

Der skal ikke p foran asmtp

opsætning:
Serveren til indgående post: pop3.mail.dk, og bruger port: 110
Serveren til udgående post: asmtp.mail.dk, og bruger port: 587
Marker feltet: JA til godkendelse

 Husk at lukke postprogrammet og åbne det igen for at ændringerne kan virke.

serverfejl 550 dækker over så meget at det er svært at gætte hvad. For en måned siden fik jeg en serverfejl 550 - 14 dage efter var den væk og jeg aner ikke hvorfor. Det må have været en midlertidig fejl.


Kan ikke sende udgående post. Får besked 550 5.6.o message considered spam. Trykker på forklaring. øv der skete en serverfejl prøv igen senere.

postmaster tdc.dk/publish php?id=23428.

Udgående server står asmtp.yousee.dk port 587.

Fejlen er pludseligt opstået uden at jeg har ændret noget

indgående post fungerer fint

Omdømme 7
Badge +7

Noget tyder på TDC har lukket for udgående post pga spam. Ring til YouSee på 70 70 40 40 og få dem til at lukke op igen. 

Tak for det. Jeg prøver at kontakte TDC👍

Besvar