Tvungen Gmail når man har TDC?


Har været nødt til at oprette gmail fra Google selv om jeg har TDC. Når man klikker på en mailadr. på nettet, åbner en boks med gmail - og ingen TDCmail. (Mac-bruger)

Kan man indstille noget et sted så man kan bruge TDC i de situationer?


3 Kommentarer

Omdømme 5
Hvilken mailclient der åbnes når du klikker på en mailadresse har intet at gøre med om du bruger Mac eller PC og ej heller hvilken browser du anvender.

Hvis du ikke har en mailclient installeret men derimod bruger din TDC mail direkte på mailserveren, - altså på dette link: http://mail.tdc.dk så vil et klik på en mailadresse ikke åbne TDC som din foretrukne mailclient idet mailserveren ikke er et mailprogram.

Har du derimod Outlook eller en anden mailclient installeret og opsat din TDC mailkonto på en af disse, så vil det mailprogram du har valgt som "Standardprogram" til afsendelse af mail åbne helt automatisk når du klikker på en mailadresse, - også med din TDC-konto (TDC mailadresse) som afsender.

Mvh FN ;-)

Tak for svaret.

Nej, jeg har ikke længere en mailclient på min mac, og er - hvis jeg forstår svaret korrekt - tvunget til at bruge gmail istedet.

Omdømme 5
Tjaee, - det behøver du jo ikke at lade dig nøje med. Du kan jo bare installere en E-mail client til din Mac og opsætte din TDC-mailkonto på denne.

På dette link finder du "Top 10" over gratis mailclients til Mac.

Jeg kender ikke dem alle, men du kunne jo, - for en sikkerheds skyld, vælge een af de velkendte.

http://email.about.com/od/macemailclients/tp/free.htm

Mac OS X Mail er tilsyneladende fra Apple, så den skulle være god nok, og af de øvrige kan du jo vælge mellem dem der kommer fra kendte og anerkendte udbydere af browsere, - eksempelvis Mozilla Thunderbird (Firefox) eller Opera mail.

Her er også et link til opsætning af Mac OS X Mail:

http://video.about.com/macs/Set-up-Apple-s-Mail-Program.htm

Mvh FN ;-)

Besvar