Tv på IPhone - Hvornår ???


Så må TDC snart komme op i gear, og få lavet en app til at kunne se tv på Iphone. Samtidig burde de få bedre styr på Viasat, eller i det mindste distrubuere en adgangskode, så man i det mindste kan se det på enten mobilen, eller PC´eren. Vi er faktisk nogle der betaler for ydelsen !!!!!!!


5 Kommentarer

Omdømme 3
Mon ikke det kommer på et tidspunkt. Dog bor du i danmark og derfor har vi en masse rettighedslove der skal overholdes. Derfor tror jeg du minimum vente 1 år endnu eller lign. Tror ikke der er nogen teleselskaber som får rettighederne til at distrubere film og tv på den måde endnu.

Ved ikke lige hvad du mener med viasat. virker fint hos mig. Men hvis du tænker på Webtv tror ikke det er TDC der begrænser det men mere Viasat der gør dette. Men igen ring og spørg dem. dette forum er et Kunde til kunde forum. TDC medarbejder svare engang imellem men det er ikke noget du skal regne med at finde svar på herinde.

Telenor har det de kalder mobil tv
Omdømme 3
Ja men tydeligvis og sådan noget public service.

Dette er kanalerne.

DR1, DR2, DR Update, TV2, TV2 Zulu, TV2 News, SPUTNIK, Disney Channel, BBC World News.

Disney er selvfølgelig ikke public service men ærlig talt hvad skal man bruge den til.

så har de så de 3 kanaler der hedder made for mobile?

MTV Music, MTV shorts, Discovery Mobile. 

Ved ikke lige hvad disse kanaler viser eller hvad det går ud på.

Men som du kan se så er det jo bare ikke nogle gode kanaler der er der endnu.

Det er vel subjektivt hvad der er gode kanaler eller hvad ??

Desuden har du helt ret i at jeg mente webtv ang. viasats kanaler. Viasat har da både webtv og i grunden også mobiltv. Skal man således være kunde direkte hos Viasat, før man så kan se deres kanaler på andet en tv´et, eller mon TDC der vel i grunden er kunde hos viasat ikke har prokura til at kunne distribuere det som de velsagtens har købt hos viasat ??

Hvis du investerer i en Slingbox, så kan du se alle dine programmer på din IPhone, SmartPhone (Wiindows Mobile) o.s.v.

En Slingbox koster ca. 1.500 - 2.000 kr. afhængig af, hvor du køber den.

Udover at kunne se dine programmer på din mob, så kan du fra hvorsomhelst i verden også se dine programmer på en PC, hvor Slingbox softwaren er installeret.

Besvar