Svar

TDC TV og bredbånd


hejsa, hvad er den tekniske årsag til at hvis jeg skal have installeret TDC TV så skal mit bredbånd "nedgraderes" fra en 20 mbit linie til 5 mbit. Normalt vil man mene man kun kunne have en for lille mbit linie.

icon

Bedste svar af platte 1 september 2010, 21:12

1: det er ekstremt afgørende hvor langt du bor fra centralen. er det under 1-2 km kan næsten alt lade sig gøre. 2-3 km ca. 10-15 Mbit max 3-4km 10 max over 4km under 10.2: ligeledes har ledninger i jorden en stor del af ansvaret - de kan være mere eller mindre gode3. du kan være heldig at der findes en fremskudt DSLAM i/ved dit område. - det kan du undersøge4: TDC laver en måling der er temmelig nøjagtig. denne måling giver en klar identifikation af, hvor meget du kan sutte på nettet. Her kan måles skævheder i ledningsvejen og meget meget mere.5. en session (altså uden at optage) æder 4-5Mbit6: HD bruger 2 sessioner7: så kan du selv lægge sammen og trække fra. en 10Mbit down og 1 Mbit op kan give 2 sesioner (en SE-kanal og en optage. Derefter er der så 2 Mbit tilbage. har du IP-telefoni æder denne 128bit begge veje (tror jeg nok) så er der altså ikke ret meget tilbage til BB.8: mange begår den fejl at de køber en hometrio til max 5Mbit. der bliver ikke meget tilbage til BB efter IP-telefonien har taget sin del af kagen. i det tilfælde ville jeg droppe IP9: Husk på, at hvis du "får" en 5mBit down så skal du trække 10% fra - og dette gælder ikke kun TDC- det gælder alle udbydere. Se original

3 Kommentarer

Omdømme 1
Hvis du skal have hometrio så skal du da ha 10 mbit den fåes både med 5 10 eller 20 mbit men får det meste er det 10 mbit det køre jeg med så prøv og fortælle dem at du vil have 10 eller 20 mbit

Jamen, det er da helt sikkert fordi,du skal betale meget mere pr. måned for at have 20mbit!

Der hører kun 5mbit med i prisen!

1: det er ekstremt afgørende hvor langt du bor fra centralen. er det under 1-2 km kan næsten alt lade sig gøre. 2-3 km ca. 10-15 Mbit max 3-4km 10 max over 4km under 10.

2: ligeledes har ledninger i jorden en stor del af ansvaret - de kan være mere eller mindre gode

3. du kan være heldig at der findes en fremskudt DSLAM i/ved dit område. - det kan du undersøge

4: TDC laver en måling der er temmelig nøjagtig. denne måling giver en klar identifikation af, hvor meget du kan sutte på nettet. Her kan måles skævheder i ledningsvejen og meget meget mere.

5. en session (altså uden at optage) æder 4-5Mbit

6: HD bruger 2 sessioner

7: så kan du selv lægge sammen og trække fra. en 10Mbit down og 1 Mbit op kan give 2 sesioner (en SE-kanal og en optage. Derefter er der så 2 Mbit tilbage. har du IP-telefoni æder denne 128bit begge veje (tror jeg nok) så er der altså ikke ret meget tilbage til BB.

8: mange begår den fejl at de køber en hometrio til max 5Mbit. der bliver ikke meget tilbage til BB efter IP-telefonien har taget sin del af kagen. i det tilfælde ville jeg droppe IP

9: Husk på, at hvis du "får" en 5mBit down så skal du trække 10% fra - og dette gælder ikke kun TDC- det gælder alle udbydere. 

Besvar