Svar

tdc til tdc


Har lige fundet ud af, at man skal hente en app for at udnytte fordelen med at ringe gratis til andre tdc-brugere. Fint nok. Men skal man bruge appen til at ringe op fra? Eller kan man ringe op med sin telefons tastatur?

Hvis man nu ikke har en smartphone, så kan man jo ikke downloade app's - hvad gør man så?

 

 

icon

Bedste svar af giweo 9 juni 2013, 14:42

HejI "TDC til TDC" vilkår hedder det:=TDC til TDC omfatter kun opkald til almindelige TDCmobilnumre i Danmark. Opkald til særnumre ogsærtjenester, herunder 1 eller 90 numre, samt opkald,der går via andre operatørers net, eller via gensælgerepå TDC’s mobilnet er ikke omfattet af TDC til TDC, ogder takseres efter de til enhver tid gældende priserherfor.=Spørgsmålet er så om en HomeTrio-mobil kan kaldes et "almindeligt mobilnummer" når det i virkeligheden er et HomeTrio nummer  -  det synes jeg du skal ringe og spørge Kundeservice om.Tillægsvilkår for TDC til TDC kan du finde her:  http://download.tdc.dk/pub/tdc/privat/samlet_vilkaar/privat/tjenester_abonnement/telefoni/tillaegsvilkaar/tillaegsvilkaar_tdc_til_tdc.pdfSe original

4 Kommentarer

Omdømme 4
Hej

Nej du skal ikke hente APPen  -  den er tænkt til en service til dig, for at tjekke hvem af dine venner der er TDC kunder.

Du ringer gratis uanset om du ringer op via APPen eller ej.

Tak for det. Men jeg har lige tjekket vores forbrug - min mand har ringet til mig én gang - 00.00.28 - og så står der pris: 1,10 kr. ???

Vi har begge startet tdc telefoni 1.-6. Min telefon er mobil1 i hometrio - hans er tilknyttet med et abb. til 19 kr./md og så forbrug - men tdc til tdc gælder vel alle typer abb.? Eller?

Omdømme 4
Hej

I "TDC til TDC" vilkår hedder det:

=

TDC til TDC omfatter kun opkald til almindelige TDCmobilnumre i Danmark. Opkald til særnumre ogsærtjenester, herunder 1 eller 90 numre, samt opkald,der går via andre operatørers net, eller via gensælgerepå TDC’s mobilnet er ikke omfattet af TDC til TDC, ogder takseres efter de til enhver tid gældende priserherfor.=

Spørgsmålet er så om en HomeTrio-mobil kan kaldes et "almindeligt mobilnummer" når det i virkeligheden er et HomeTrio nummer  -  det synes jeg du skal ringe og spørge Kundeservice om.

Tillægsvilkår for TDC til TDC kan du finde her:  http://download.tdc.dk/pub/tdc/privat/samlet_vilkaar/privat/tjenester_abonnement/telefoni/tillaegsvilkaar/tillaegsvilkaar_tdc_til_tdc.pdf

Omdømme 5
Badge
I abonementet til 19,- indgår IKKE "TDC til TDC", det kan tilkøbes for 49,-

http://shop.tdc.dk/Abonnementer/mobilesubscriptions,default,sc.html

Mvh.

Kim

Besvar