TDC Play på Mac?


Hej 

 

Jeg har lige købt en Macbook Pro og kan simpelthen ikke få den til at spille sammen med TDC Play. Jeg kommer fint ind på TDC Play og kan søge album og nummer - den åbner fint playliste vinduet hvor man streamer. Mit problem er så at den bliver ved med at søge musiknummeret og ikke afspiller musikken.

 

Det eneste jeg ønsker er at få den til at streame - håber der er nogen som kan hjælpe[i]

 

Mvh. Anders


4 Kommentarer

Omdømme 5
Du kan ikke bruge TDC Play på en Mac.

Det eneste du kan gøre er at installere programmet Boot camp på din Mac og så køre Windows som styresystem på den, men det er vel næppe meningen med at have en Mac.

http://www.mobiletechreview.com/editorials/Vista-on-Mac.htm

Vedrørende streaming på Mac. Se dette link:

http://sikkerhed.tdc.dk/publish.php?id=22905

Mvh FN ;-)

Omdømme 4
Hey Anders

Som mac bruger kan du streame musik fra TDC Play uden at skulle installere pc-software. Jeg har testet med en Safari-browser, men generelt anbefaler vi firefox som browser. Kan det tænkes at du har en popup killer? Selve afspilningen finder sted i et seperat browser vindue for at sikre at du kan browse uforstyrret rundt mens musikken spiller.

Er der andre Mac brugere der vil byde ind?

Link til vejledningsartikel i Play univers:

http://musik.tdconline.dk/servlets/2452306090224Dispatch/19/jspforward?file=.%2Findex.jsp&tplDir=web&page=article&article_id=22905&type=help

DBH

C

Hej Chriz!

Tak for dit indlæg.

Jeg har nu prøvet både med Safari og Firefox browser - den åbner fint det vindue hvor musikken bliver streamet. Når så jeg trykker på play bliver den ved med at søge - mens der står henter musiknummer.

Den test du lavede var det på en macbook pro? Virkede det fint?

jeg ved ikke hvad der er galt syntes jeg har prøvet alt.

Mvh.

Anders

Omdømme 4
Hey Anders

Nej test er udført som vanligt på ca. den ældste mac i maskinparken. Det eneste der skal bruges for at din stream fungerer er et relativt simpelt flash plugin som din browser bør detecte at den mangler.

Skal lige i tænkeboks...

C

Besvar