TDC PLAY APP generelt


Hej.

 

Jeg har efterhånden brugt den nye TDC play app i lang tid. Først på en Windows Phone. Her var der ingen problemer og appén fungerede perfekt, både med offline indhold og playlister. Nu er jeg kommet tilbage til en iPhone. Her er app'en simpelthen så ringe, at man ligefrem overvejer andre streamings tjenester.

 

Offline virker simpelthen så dårligt. I den gamle version fik man en lille flyver som viste den var offline. Nu ligger bliver de bare lagt i en offline liste. Når man så vil spille et enkelt album, ja så kommer alle de andre nummere også med i køen.

Derudover bliver ALLE nummere som man spiller offline. Dette tager jo unødigt plads på mobilen, HVORFOR???

 

KØ! Hvad er meningen med den. Alle nummere som bliver spillet bliver lagt i kø. Når man så vælger et enkelt nummer fra en anden playliste, kan den finde på at spille andre nummere fra køen, HVORFOR???

 

Kan man ikke bare få den gamle TDC play app med det Orange logo tilbage. Her virkede det hele, undtagen opdateringen af forsiden, men det kunne man da leve med.


1 Kommentar

En anden ting. Hvis man bare kigger en Temaplayliste igennem, og ruller ned i gennem den, uden at lytte til musikken, stiller den det sku ind i kø-listen. Jamen for dælen da.......

Besvar