TDC Play Android ApplikationVis første besked

478 Kommentarer

Jeg anvender en HTC Desire, det er dog ikke alle musiknumre der har lav kvalitet. (Lige fra hukommelsen har jeg bemærket at Nevermore - The Obsidian Conspiracy har lav kvalitet, det kunne lyde som en for høj komprimering).

Ups, det glemte jeg at skrive. Jeg har en HTC Desire med Android firmware version 2.29.405.5.

Omdømme 4
Tak til lydklager. Er der flere der vil byde ind?

Til Morten Garmin A50 (kommentar på Android market): Garmin er ikke på tdc.dk/musikmobil så der er ikke testet imod den eller udviklet for at optimere hastighed. Sorry.

Omdømme 1
Jeg oplever også musiknumre med dårlig lydkvalitet på app'en ... har en HTC Desire med seneste opdateringer etc. Håber meget, I kan løse problemet!

HTC Desire HD

Har også meget dårlig lyd igennem appen

Lydklage:

Har HTC Desire

Tjah, jeg begynder også at kunne ane et mønster Blinkende humørikon

Jeg prøver at teste lyd i dag. Jeg har også en HTC Desire.

Ønske til APP'en:

Flere af de afspillere jeg har benyttet på min telefon er aktive i pause skærmen. Det vil sige at man uden at låse telefonen op kan stoppe afspilningen og hoppe et nummer frem eller tilbage. Det ville være rigtigt fedt om det kom på ønskslisten.

Et ønske mere:

Mulighed for at gemme favorit søgninger.

Kommentar til mig selv ovenfor.

Den feature findes faktisk som "Favorit". Der kan tilføjes både hele albums og enkelte numre til favoritlisten.

Favoritlisten findes som et fast punkt under "Playlister".

Hmm... På den anden side hvis nu favoritlisten bliver meget lang, så bliver den nok hurtigt uoverskuelig. Måske er muligheden for at gemme søgninger ikke så tosset alligevel.

OK, så et modificeret ønske:

Mulighed for at gemme albums som et samlet "entry" i stedet for blot at få føjet alle numre på albummet til favoritlisten.

Nu er det vis ved at tage form - eller hvad synes I?

Spørgsmål til dem der kommenterer på lydkvaliteten:

Hvordan lytter I til musikken?

Er det via hovedtelefoner - og da hvilke (jeg bruger selv Grado SR80, da jeg sidder på kontor mens jeg lytter)?

Er det via stereo anlæg (via f.eks. AUX indgang)?

Er det i bilen via enten Bluetooth streaming eller AUX indgang?Det ka' jo være at det har en betydning.

Omdømme 6
Hej,

som der står længere ope i tråden kommmer der i 1.1 udgaven mulig hed for også at oprette playlister.

ind til vidre kan også oprette playlister ved at oprette fasttrack, jeg har lagt et link til en vejledning længere ope i tråden, nå du har oprrette en play liste online på http://tdc.dk/play kommer den automatisk i Play App'en.

håber det hjælper dig, og hav tålmodighed der er ikke så længe til 1.1 udgaven kommer.

Jeg anvender phono-/minijackstik til AUX indgang på bilradio og stueanlæg.

Ovenstående var et svar til UffeB.UffeB skrev:
Spørgsmål til dem der kommenterer på lydkvaliteten:

Hvordan lytter I til musikken?

Jeg hører musikken via Sennheiser hovedtelefoner (Ikke trådlåse men med ledning).

Men selv via den indbyggede skod-højtaler i telefonen, er det ikke noget problem at høre forskel på en MP3/WMA fil jeg selv har kopieret til telefonen og så musikken på TDC Play app'en.

Spændt på at høre hvorfor det måske kun er HTC Desire, der har problemet. Glad humørikon


Omdømme 4
Først og fremmest tak for tilbagemeldingerne!

Det er korrekt at selve opdateringen af HTC Desire til 2.2 har ramt selve dekodningen af filerne som bliver forvrængede ved afspilning. Det er muligt at der er andre Androids der er ramt af denne opdatering, men vi har ikke kunne genskabe fejlen. Der er uofficielle rygter om at der er en opdatering på vej som vil rette dette, men der er ikke kommet en officiel udmelding om hvornår den er tilgængelig.

God weekend

C

Hejsa

Jeg har længe brugt den webbaserede TDC play og det har fungeret fint. Nu har jeg så prøvet app versionen. Den fungerer fint på x10 mini. Problemet, som er opstået, er bare at efter jeg har tilmeldt fast track (det er muligvis en tilfældighed), så siger både web og app at Play IKKE er tilknyttet mit abonnement......

Det er da en pain in the a..., og hvordan får jeg fixet det issue?!?

Omdømme 6
Ja, det er underligt.

Prøv at gå ind i play app'en og klikke afmæld under mere, der efter fjærner du appen.

hold din finger nede på app'iconet indtil du kan se af baggrunden bliver mørkere. så kommer der også et rødt krys på App'iconet nu hvis du klikker på den kan du afinstallere.

så installere du appen igen, hvis det ikke virker skal du gentag prodisyren dog med også er framælde Fast Track.

OK, så virker app igen - det er godt nok mærkeligt!

Den ordinære web-baserede Play virker stadig ikke (jeg har endda genstartet tlf for at være sikker). Jeg har faktisk oplevet dette fænomen tidligere (før app blev released) og med tiden virker det pludselig igen - måske man bare skal give det lidt tid (selvom det ikke er det man har betalt for.....)?? 

hej

jeg har efter julen installeret applikationen på en række forskellige mobiler - og nok oplevet alle kombinationer af problemer Blinkende humørikon - og det virker, og vi venter med længsel efter ny version

jeg har installeret på en x10mini og på flere x8'ere.

nu står med endnu en x8 - og der kan app'en pludselig ikke findes på market! hvad kan det skyldes? jeg har søgt på alle mulige måder....

mvh

Hej

Jeg/vi har helt samme problem. Jeg har en Sony Ericsson X8. Når jeg søger efter applikationen TDC Play finder mobilen ikke noget.

Håber på at der er nogen der kender en løsning?

Omdømme 1
Undskyld hvis mit spørgsmål allerede er blevet svaret på. Læste det meste af første side med kommentarer, men så gav jeg altså op at læse mere Meget glad humørikon

Er der nogen som ved om man allerede nu kan downloade musik gennem Play App, eller om der senere vil være mulighed for dette? Har fra første gang jeg brugte play på mobilen irriteret mig over den manglende mulighed for at downloade et helt album, så håber lidt at der kommer sån en funktion med Play App'en Glad humørikon

Omdømme 6
Hej, Wind2dk.

det er ikke muligt at downloade musikken, iden forstand jeg tror du mener.

da Play app'en er en streamings player, dog cacher den filerne, så er det et nummer du har hørt, så ligger der en fil på din telefon, så aåå'en ikke skal hente nummeret igen.

i 1.1 udgaven som kommer her i Januar(snart) bliver det muligt at høre musik offline, jeg ved ikke om der kommer en "Download" knap, eller om det stadig kun er musik du har hørt.

Omdømme 4
@lwinther: har du mulighed for at sende dit mobil nummer i en PM? der er oprettet en fejllog på dette og jo flere detaljer der kommer jo nemmere det for os at finde årsagen til fejlen.

Webadgang hvis playrettighedern er forsvundet: det er en rigtig god idé at lukke alle browservinder, starte en frisk browser op og slette alle midlertidlige internetfiler og cookies (ctrl shift delete). Luk browser ned og start op igen og gå ind på TDC play og log dig ind.

Mobiladgang til app hvis playrettighederne er forsvundet: luk app ned. Check at du er på 3G. Gå ind på m.tdc.dk og videre ind på TDC Play. Check at du har playrettigheder. Herefter vil du i de fleste tilfælde have adgang igen når du åbner app op.

DBH

C

Omdømme 4
TDC Play app har ikke været taget ned fra market... Interessant. Se her hvordan du finder den: http://fly.tdc.dk/publish.php?id=27689

Besvar