TDC MAIL-SIDE


  • Deltager
  • 3 kommentarer
De sidste fire måneder har jeg befundet mig på den sydlige halvkugle af jorden.Efter ca 14 dage var der ikke fuld skrue på mit mail-tdc.Jeg kan sagtens logge ind som jeg plejer,og kan også læse mail,og svare.Men jeg kan ikke sende nye mail.Det er simpelthen striben ude til venstre som mangler.Troede først at det kunne være problemer med sattelitter etc.Men er nu kommet hjem og konstaterer at det er det samme i DK.Hvad gør jeg.Please help me.Spekulerer faktisk på at skippe TDC fuldstændig.Fordi det skal bare virke.Specielt når man sidder på et skib ude,syd for Australien og ikke har andre muligheder for at kommunikerer.

Please Help mvh ans


8 Kommentarer

Omdømme 1
Hej ans

Velkommen hjem og til TDC-forum. Jeg vil godt prøve at give et bud.

Har du samme problem, hvis du tilgår din webmail via en anden browser?

http://www.mozilla.com/da/firefox/

http://www.google.com/chrome/intl/en/landing_chrome.html?hl=en&hl=en&brand=CHMI

Derudover bør du lave en test, for at se om du har de sidste nye opdateringer til flash og java.

http://kundeservice.tdc.dk/testcenter/

Omdømme 5
Er det denne du kalder "striben ude til venstre"? (Se billede på dette link):

http://bildr.no/view/828130

Hvis det er så må jeg skuffe dig med at det ikke hjælper at skifte udbyder.

Hvis et website ikke vises rigtigt på din computer, og kun på din computer, så skyldes det ikke en fejl hos udbyderen, men derimod en fejl hos dig, - altså en fejl lokalt på din computer.

Brug dette fortræffelige gratisprogram til at finde ud af hvad du mangler af vigtige opdateringer, og installer disse. Programmet anviser dig automatisk en downloadlocation til de opdateringer du mangler:

http://www.filehippo.com/updatechecker/

BEMÆRK: Du skal ikke downloade opdateringer der kun findes i en beta-version.

 

Beta-versioner er kun for nørder der lever af daggammel kold pizza og lunken Cola uden brus, og ikke synes at livet er besværligt nok i forvejen. Blinkende humørikon

Mvh FN ;-)

Tak,har fundet ud af det,og det viser sig at det var sattelit vanskeligheder ved antarktis.Sejlede fra Argentina til Sumatra på fem uger.Ved at gå meget syd på og ride på vinden i ryggen.Tak og vh ans

Tak for venligheden og jeg er hjemme og det hele virker nu.Det må have været sattelitterne.

Fordi efter flere forsøg er det nu rettet,og opdateringerne er foretaget.Tak tak og tak.Mvh ans

Omdømme 5
Og selv tak Blinkende humørikon

Stor hilsen FN ;-)

Omdømme 1
Siger jeg ogsåGlad humørikon - Husk at klikke accepteret løst tråd, ud for dit eget indslag, så hjælper du andre der ser din tråd.

Omdømme 5
Maja H.

Det kan være hvad det være vil at du har en ustyrlig trang til at oplyse spørgerne om at de skal acceptere et svar, men når du ligefrem begynder at fortælle spørgerne hvilket svar de skal acceptere, så synes jeg sgu godt nok det går for vidt.

Det må da vist være helt om til spørger at afgøre hvilket svar spørger vil acceptere som en løsning og/eller om spørger overhovedet har lyst til at acceptere et svar som løsning.

I øvrigt står din opfordring i forvejen i hvert eneste af dine indlæg idet den er indeholdt i din signatur.

Hjælpen til "andre der ser denne tråd" må vist siges at være begrænset, uaget at jeg selvfølgelig ikke helt kan afvise at der er utallige andre der oplever sattelitudfald ved Antartisk under en sejltur fra Argentina til Sumatra med vinden i ryggen. Meget glad humørikon

Mvh FN ;-)

men tak alligevel for ulejligheden

Besvar