tdc home disk til anlæg


  • Deltager
  • 0 kommentarer
Hej er det muligt at tilslutte homedisk til anlægget via usb ?? og afspille den vej ? eller skal der være en computer involveret, og så via jack stik ?


3 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

nej det er ikke muligt at tilslutte sin homedisk til sit anlæg med USB, men hvis du har en DLNA enhed(nogle TV,nogle Blu-ray afspillere, netværks radio, mm.) der understøtter Microsoft DRM(WMA DRM) kan du til slutte den enhed til din homedisk, og det anlæg og alså bruge den som "Katelysator" mellem andlæg og homedisk.

Omdømme 2
Hej,

Som tilføjelse kan jeg sige at f.eks. Xbox360 og flere af de IP-radioer vi sælger i TDC Butik understøtter DRM (og dermed TDC Play). Se: http://kundeservice.tdc.dk/privat/butik/lyd/

Hvis du ikke har behov for at afspille DRM-beskyttet musik er der også mange muligheder blandt IP-radioer og spillekonsoller, f.eks. PS3.

mvh

Thomas - HomeDisk ansvarlig

Omdømme 6
Hej,

Så vil jeg lige tilføje noget mere.

Det kan rent faktisk lade sig gøre at få PS3 til at spille DRM filer, det kræver bare adikale ændringer i softwaren, da det kræver en udskiftning af hele softwaren, og du midste samtide muligheden for at bruge den som spille konsolTrist humørikon 

Besvar