Synology ds212 dele mappe til internettet2 Kommentarer

Skal dele mappe til Internet med sønnens Minecraft via min Synology ds212. Er novice. hvordan sættes dette op? Har lavet en mappe og sønnens bruger konto etc. men mangler info om opsætning af NAS adgang til internet og info om hvordan man finder egen internet IP adresse til deling med dem som skal kunne tilgå mappen. Har TDC adsl. Gerne svar punkt for punkt. thanks :-)

Omdømme 4
Badge +1
Jeg ved ikke helt hvad du mener med "Skal dele mappe til Internet med sønnens Minecraft", er det filer i skal dele?

Men det mest nemme er nok hvis i deler via ftp så ftp skal aktiveres i din Synology (læs her hvordan: http://www.synology.com/support/tutorials_show.php?lang=enu&q_id=567). Derefter skal du portforwarde de rigtige porte i din TDC Homebox (har du sådan en?, læs her hvordan: http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=23672 ), i opsætningen inde i interfaceret til Synology, under ftp, kan du se hvilke porte du skal forwarde. Derefter finder du din internet-ip her: www.myip.dk

Din søn skal herefter forbinde til din internetadresse med den port du har forwardet og med de logon-informationer du allerede har sat op.

Det var et par hint, og ikke punkt for punkt, måske du alligevel kan komme videre. Det er utroligt nemt at sætte op hvis man kender lidt til det. Kender man ikke noget til det bliver man nødt til at læse lidt om det først men så lærer du det også.

Besvar