Svar

Synkronisering


Jeg har købt en Sony Ericsson x10 mini pro hos TDC og med TDC abonnement. Har TDC abonnement på PC, TV og .... you name it. Fik fortalt i butikken, at det ikke var noget problem at synkronisere min mobil med min PC. Har da også sat E-mail op, men kan ikke finde ud af at synkronisere kalender og kontakter. Jeg har talt med hotline 3 gange (efter først at have hængt i deres kø ca. 1 time hver gang), men det er ikke lykkedes at få det til at virke endnu. SÅ er der nogen som kan hjælpe mig?

icon

Bedste svar af miela1 12 februar 2011, 02:28

Hej,det er en ny function som ikke var der for en måned siden, så du er heldig.det første du skal gøre er at være sikker på at din telefon opdateret til andrid 2.1.På telefonen.Indstillinger >> Om Telefonen >> Firmwareversion. der skal stå 2.1-update1.hvis der ikke gør det er det en godide at opdatere telefonen, du får en besked på skærmen når du har tilsluttet telefonen.til Synckronicering.Du tilslutter din telefon til din computer(med USB kabel) hvis det er første gang du har den tilsluttet eller du ikke har installeret PC Compaion skal du klikke(På telefonen, du får 3 muligheder) installere PC Companion. ellers skal du bare klikke tilslut.når det så er gjort og computeren har Åbnet og evt opdateret PC compaion skal du klikke på Sync Zone så følger du vejledningen, og dintelefon er syncroniseret.Udklip.PNGdu skal være opmærksom på at dine E-mails, beskeder også vidre ikke bliver synkroniseret, for at gemme dem kræver det at du tager en backup. Kun kontakter og kalender bliver gemtTil backup kan du enten bruge det indbygget backup program i din telefon(Gemmer på dit SD kort) eller MyPhoneExplorer(for at backke op på computer, og mange andre functioner) ikke mailsTil mails skal du gemme mailsen på din mail server. jeg vil anbefale at du bruger Gmail og setter den til at hente mails fra TDC mail, så bliver dine kontakter, Mails og kalender gemt sikkert på nettet, og så hvis du vil skifte telefon kan du bare hente dem til din ny telefon, bare ved at logge ind på din Google konto.skriv lige hvis du skal have hjælp til Google og Gmail, så laver jeg en vejledning.hvis du skal bruge vejledninger til MyPhoneExplore så skriv lige en PM(Privat meddelse) til mig så sender jeg en E-bog.Se original

3 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

det er en ny function som ikke var der for en måned siden, så du er heldig.

det første du skal gøre er at være sikker på at din telefon opdateret til andrid 2.1.

På telefonen.

Indstillinger >> Om Telefonen >> Firmwareversion. der skal stå 2.1-update1.

hvis der ikke gør det er det en godide at opdatere telefonen, du får en besked på skærmen når du har tilsluttet telefonen.

til Synckronicering.

Du tilslutter din telefon til din computer(med USB kabel) hvis det er første gang du har den tilsluttet eller du ikke har installeret PC Compaion skal du klikke(På telefonen, du får 3 muligheder) installere PC Companion. ellers skal du bare klikke tilslut.

når det så er gjort og computeren har Åbnet og evt opdateret PC compaion skal du klikke på Sync Zone så følger du vejledningen, og dintelefon er syncroniseret.

Udklip.PNG

du skal være opmærksom på at dine E-mails, beskeder også vidre ikke bliver synkroniseret, for at gemme dem kræver det at du tager en backup. Kun kontakter og kalender bliver gemt

Til backup kan du enten bruge det indbygget backup program i din telefon(Gemmer på dit SD kort) eller MyPhoneExplorer(for at backke op på computer, og mange andre functioner) ikke mails

Til mails skal du gemme mailsen på din mail server. jeg vil anbefale at du bruger Gmail og setter den til at hente mails fra TDC mail, så bliver dine kontakter, Mails og kalender gemt sikkert på nettet, og så hvis du vil skifte telefon kan du bare hente dem til din ny telefon, bare ved at logge ind på din Google konto.

skriv lige hvis du skal have hjælp til Google og Gmail, så laver jeg en vejledning.

hvis du skal bruge vejledninger til MyPhoneExplore så skriv lige en PM(Privat meddelse) til mig så sender jeg en E-bog.

Hej!

Min PC og min telefon opførte sig ikke helt præcist som du havde beskrevet, MEN med en ekstra softwareopdatering af telefonen og lidt prøven frem og tilbage fik jeg langt om længe adgang til Sync Zone og herefter git det som en leg.

1000-tak

Omdømme 6
Hej,

Tak, jeg skal lige huske at man skal have bægge OpdateringeBlinkende humørikon

Besvar