STORE problemer med mail!


Hej!

 

For ca. 1½ måned siden fik vi nogle problemer med vores stationære computer. Vi sendte den til reperation hos noget familie, der konkluderede at vi skulle købe os en ny computer. I al den tid kunne vi ikke bruge vores mail, da vi brugte Windows Live Mail (hedder det vist nok), og da vi i mellemtiden brugte en bærbar med et forholdsvist gammelt windows styresystem. Derfor var vi så tvunget til at tjekke vores mails her på tdc's mail-hjemmeside, da vi ikke kan huske passwordet til vores mail. I går fik vi så en splinter ny acer computer, hvor vi i dag har installeret windows essentials - og altså windows live mail igen. Vi kunne stadig ikke huske passwordet og vi har ingen mobiltelefon tilknyttet dertil, og kan altså derfor ikke modtage koden på sms. Der stod så herinde, at vi kunne genoprette vores mail og password. Vi skulle komme med en masse oplysninger såsom hvad der har stået i de seneste emnefelter af sente mails osv. Og så skulle vi skrive en mail, den nye "account" skulle sendes til, så vi kunne genoprette mailen/passwordet. Vi besluttede os så for at bruge min kones datters email og kort tid efter kom der en mail til hende, hvor det hele blev fikset. Vi fik skrevet en ny kode dertil osv. og troede så, at det kunne lykkes. Vi kan nu godt logge ind på vores mail, som i grunden har samme emailadresse som før. Men når vi så sender en mail derfra kommer den ikke frem til modtager, og sender min kones datter en mail fra hendes mail til vores, kommer den til TDC-mailen vi i midlertid har brugt og IKKE den "nye". Email-adressen er den samme, men kommer KUN til den ene?! hvorfor det?  
Vi blev desuden også bedt om at skulle finde noget til "indgående- og udgående server". Dertil fandt vi "pop3.mail.dk" og asmtp.mail.dk

Hvordan dælen hænger dette sammen?! Vi vil gerne bruge vores windows live mail! Det kan da ikke passe, at der skal være så store problemer med det?

Hjælp!

Mvh. Jørgen


1 Kommentar

Omdømme 5
Badge
Har du set her

http://kundeservice.tdc.dk/privat/element.php?dogtag=p_help_bb_mail

der er hjælp til mailopsætning.

Mvh

Kim

Besvar