større indbakke til mailbox


Hej jeg har nu ringet rigtig mange gange til TDC for at få min indgående mailbox gjort større, som jeg betaler for. Svaret et det samme "det sker automatiskt" - det er nu snart i en peiode på over et år... er der ikke een eller anden venlig person hos TDC der kunne tænde for den der automatik så jeg kan få en større kapacitet som alle andre i min indbox - 10mb er ikke god kundepleje...... håber der er een venlig sjæl hos TDC der læser dette.. mvh


6 Kommentarer

Omdømme 1
Hej bissen11

Se nu er det bestemt ikke sikkert at en tdc-ansat læser din bøn og slet ikke at den tdcansat, bare kan gå ind og trykke på en knap. Alle der skriver her, er som udgangspunkt anonyme.

Mig bekendt er det kun moderatorerne for forummet der via dit indlæg kan gå ind og se hvilket kundenummer og andre personlige data, der skal til for at kunne gå ind og rette i dit abbonement.

Det ved jeg, at moderatorerne ikke gør, blot for at du skriver her i forum. Det er der flere årsager til. En af grundene er, at de ikke kan svare på tusindvis af henvendelser her i forum.

At du hos kundeservise har fået at vide at det sker automatisk, kan også betyde noget andet. Det kunne betyde at du selv skal logge dig på din webmail  http://mail.tdc.dk/,  finde et banner, der ser således ud og klikke på det. Har du prøvet det?

mailbox størekse.JPG

Er det et almindeligt abbonement du har, eller betaler du et antal kr. for at få den større end den 1 GB, som andre kunder også kan få ved at klikke på banneret.

 ( ps. Hvis du er Mobilkunde har ikke de du ikke mulighed http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=10937)

Da jeg er kunde, som du, er jeg spændt på at høre fra dig igen.

tak, been there tried to ....  dette banner findes ikke mere - super nemt :-)

Omdømme 1
Og det betyder at ...... mit råd ikke virker....  eller hvad?

Omdømme 4
http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=10931

Omdømme 1
Hej giweo

Ja jeg var ved at sætte det link, men på den webside,  står der kun 250 MB, hvis man går ind på webmail.

Men tak alligevel, fordi du satte det.

Gad vide om problemet er løst og om mit råd var godt nok.Trist humørikon

Omdømme 1
Hej bouvierfilou

Dit indlæg er tomt - Prøv igen.

Besvar