Stærkere mobilnet via TDC's Netperform-app


Omdømme 6
Badge +3
Oplever du dårlig dækning eller udfald i mobilforbindelsen, så kan det være en god idé at hente TDC’s app ”TDC NetPerform”.

Da vi her i YouSee benytter TDC’s mobilnetværk, som for nylig blev kåret til landets bedste af Teknisk Institut, kan du ved hjælp fra TDC NetPerform let gøre opmærksom på eventuelle dæknings-problemer.

Hvad skal du gøre?

Tag din telefon, og søg på TDC NetPerform som er tilgængelig på Google Play Store (Android) eller Apple App store (iOS).

Installer herefter app’en – når app’en er installeret vil vi modtage meldinger om telefonens lokation og hastighed når du foretager en hastighedsmåling. Dette vil hjælpe med at kortlægge de områder som giver dårlige brugeroplevelser på netværket, så vi kan give input videre til vores teknikere.

På Android app'en vil vi desuden modtage informationer om netværkskvaliteten, når du aktivt benytter telefonen ved enten at bruge data eller foretage et opkald. Derudover tester vi automatisk på Android 1 gang i timen, om telefonen har forbindelse til internettet.

Fælles for begge er at informationerne er anonymiseret på telefonen, og sendes til os én gang i døgnet.

Under ”Information” i app’en kan du læse mere om hvad den præcist rapportere.

Indmeldingen sker helt anonymt, og du vil derfor ikke blive kontaktet. Har du derimod mistanke om en driftsfejl, så må du meget gerne kontakte os.

Du kan desuden se en lille video om app’en samt hvad den bliver brugt til her: 


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar