Svar

SpeedUpMyCP


Omdømme 1
Er der andre herinde der kender dette program:

 

SpeedUpMyCPEfter det de skriver i EkstraBladet i dag, rydder den op så min CP hurtigere.nvh

Muddi

icon

Bedste svar af FN1_01 5 februar 2011, 15:26

Jeg får sikkert verbale tæsk for dette her, - men fælles for ALLE de der programmer der hedder noget med Speed Up, Boost up, Clean up, whatever er at de ikke er fem potter pis værd.De sælger relativt godt, for folk elsker den der falske fornemmelse af at nu er der virkeligt ryddet op og optimeret på computeren, - men sandheden er, at de ikke gør en skid for din computer som almindelig omtanke og vedligeholdelse med de i Windows indbyggede værktøjer ikke kan gøre mindst lige så godt.Fælles for mange af disse komplet værdiløse programmer er at de ved scanning finder både i hundredevis og i tusindvis af "systemfejl" der gør at computerens ydeevne er væsenligt forringet, ifølge det programmerne påstår, - og fælles for dem alle er også at de efter køb og installation overhovedet ikke giver nogen mærkbar effekt i computerens ydeevne.Jeg har indtil dags dato ikke mødt een eneste bruger der har kunnet dokumentere nogen mærkbar forbedring af computeren på grund af disse programmer.Her om Tune Up My PC fra Uniblue:Da jeg fik den startet op, havde Windows selv blokeret Uniblue, og ved en opdatering og scanning med MalWarebytes AntiMalWare (MBAM)fandt den faktisk noget der hed Uniblue som værende MalWare.

Som udgangspunkt installerer jeg aldrig "Tune up" programmer, jeg tror ikke på at et stykke software kan gøre computeren hurtig.Kilde: http://www.eksperten.dk/spm/925105Her om Slow PC Fighter:"Så en ting er at sælge din pc "lykkepille" til en masse ukyndige brugere som tror det er en gevinst -Men spørger du seriøse IT sagkyndige tror jeg ikke der er nogle der kan anbefale jeres "Slow pc fighter" - udfra de erfaringer vi nu har med det.Der er rigtigt meget middelmådigt software på markedet og endnu mere der kun forsøger at lokke folk til dankortet - Meget af de vi bruger vores hverdag med som It konsulenter , er nemlig at hjælpe andre af med uhensigtsmæssigt software - og software som kun er skabt for at sælge.Et program som lover en "fejlfri" pc og efterfølgende er skyld i at en pc ikke starter op - burde være indlysende at det ikke kan anbefales herfra.Kilde: http://www.eksperten.dk/spm/896485#reply_7590528Her fra Nettips forum hvor der også er thumbs down hele tråden igennem:http://nettipsforum.dk/speed-up-my-pc_topic12350.htmlFra dette website:http://alatest.dk/anmeldelser/multimediasoftware/uniblue-speedupmypc/po3-101493930,52/"This program completely stuffed the computer! After installing it the computer will no longer boot up into the Windows desktop. It looks like a complete re-intstallation of windows will be needed.""I wish I'd read these reviews first. Having bought it, I can now offer my own advice. Do not buy this software!" "had the program twos days no problems so far. brought it as my internet was incredibly slow and i thought it was my pc, internet still slow if not slower, thinks its my isp. not sure what to do now after reading these reviews, should i keep it, no problem..." Fra Spywarefris forum: “WE CRIPLE YOUR PC” - just to earn money !Hårde beskyldninger. Jeg ved det godt men alt deres bras af software programmer der ifølge dem selv giver din pc top tunet ydelse i overhalingsbanen, burde få alarm klokkerne til at ringe hos enhver !?""Hej jeg kan kun tilslutte mig hvad I skriver her og som hårdtarbejdende ITkonsulent kommer jeg udfor rigtigt mange som selv forsøger at reparere fejl i windows med enten uniblue registry booster , pcspeedup, eller slompcfighter og min erfaring er at de er alle lige dårlige.

I de fleste tilfælde ender det med en reinstallation af windows eller system gendannelse til før det blev installeret.

Og mange brugere er uforstående overfor at de har betalt for noget som virker skadeligt på sigt."Kilde: http://www.spywarefri.dk/forum/viewthread/77262/Min vurdereing kort: Komplet værdiløst lort. Mvh FN ;-)Se original

5 Kommentarer

Omdømme 6
Hej, muddi.

der er noget der godt kan lig det program og så er der nogen der ikkek kan.

jeg høre til imellem dem som ikke kan, der er der 2 grunde til,

programmet kan kun behandle et symptom på at din computer bliver langsom, ikke selve orsagen.

sidste gang jeg havde det installeret gik der en uge og så kunne jeg geninstallere min computer fro de programmet odelage mit system.

Omdømme 5
Jeg får sikkert verbale tæsk for dette her, - men fælles for ALLE de der programmer der hedder noget med Speed Up, Boost up, Clean up, whatever er at de ikke er fem potter pis værd.

De sælger relativt godt, for folk elsker den der falske fornemmelse af at nu er der virkeligt ryddet op og optimeret på computeren, - men sandheden er, at de ikke gør en skid for din computer som almindelig omtanke og vedligeholdelse med de i Windows indbyggede værktøjer ikke kan gøre mindst lige så godt.

Fælles for mange af disse komplet værdiløse programmer er at de ved scanning finder både i hundredevis og i tusindvis af "systemfejl" der gør at computerens ydeevne er væsenligt forringet, ifølge det programmerne påstår, - og fælles for dem alle er også at de efter køb og installation overhovedet ikke giver nogen mærkbar effekt i computerens ydeevne.

Jeg har indtil dags dato ikke mødt een eneste bruger der har kunnet dokumentere nogen mærkbar forbedring af computeren på grund af disse programmer.

Her om Tune Up My PC fra Uniblue:

Da jeg fik den startet op, havde Windows selv blokeret Uniblue, og ved en opdatering og scanning med MalWarebytes AntiMalWare (MBAM)fandt den faktisk noget der hed Uniblue som værende MalWare.
Som udgangspunkt installerer jeg aldrig "Tune up" programmer, jeg tror ikke på at et stykke software kan gøre computeren hurtig.

Kilde: http://www.eksperten.dk/spm/925105

Her om Slow PC Fighter:

"Så en ting er at sælge din pc "lykkepille" til en masse ukyndige brugere som tror det er en gevinst -

Men spørger du seriøse IT sagkyndige tror jeg ikke der er nogle der kan anbefale jeres "Slow pc fighter" - udfra de erfaringer vi nu har med det.

Der er rigtigt meget middelmådigt software på markedet og endnu mere der kun forsøger at lokke folk til dankortet - Meget af de vi bruger vores hverdag med som It konsulenter , er nemlig at hjælpe andre af med uhensigtsmæssigt software - og software som kun er skabt for at sælge.

Et program som lover en "fejlfri" pc og efterfølgende er skyld i at en pc ikke starter op - burde være indlysende at det ikke kan anbefales herfra.

Kilde: http://www.eksperten.dk/spm/896485#reply_7590528

Her fra Nettips forum hvor der også er thumbs down hele tråden igennem:

http://nettipsforum.dk/speed-up-my-pc_topic12350.html

Fra dette website:

http://alatest.dk/anmeldelser/multimediasoftware/uniblue-speedupmypc/po3-101493930,52/

"This program completely stuffed the computer! After installing it the computer will no longer boot up into the Windows desktop. It looks like a complete re-intstallation of windows will be needed."

"I wish I'd read these reviews first. Having bought it, I can now offer my own advice. Do not buy this software!"

 

"had the program twos days no problems so far. brought it as my internet was incredibly slow and i thought it was my pc, internet still slow if not slower, thinks its my isp. not sure what to do now after reading these reviews, should i keep it, no problem..."

 

Fra Spywarefris forum:

 

“WE CRIPLE YOUR PC” - just to earn money !

Hårde beskyldninger. Jeg ved det godt men alt deres bras af software programmer der ifølge dem selv giver din pc top tunet ydelse i overhalingsbanen, burde få alarm klokkerne til at ringe hos enhver !?"

"Hej jeg kan kun tilslutte mig hvad I skriver her og som hårdtarbejdende ITkonsulent kommer jeg udfor rigtigt mange som selv forsøger at reparere fejl i windows med enten uniblue registry booster , pcspeedup, eller slompcfighter og min erfaring er at de er alle lige dårlige.
I de fleste tilfælde ender det med en reinstallation af windows eller system gendannelse til før det blev installeret.
Og mange brugere er uforstående overfor at de har betalt for noget som virker skadeligt på sigt."

Kilde: http://www.spywarefri.dk/forum/viewthread/77262/

Min vurdereing kort: Komplet værdiløst lort.

 

Mvh FN ;-)

Omdømme 1
Hejsa.

Tak for et rigtig godt svar - det er også min vurdering.

Har før hentet SlowFighter, hvilket jeg ikke mener  er noget værd. Har afinstalleret det igen.

Den med at med at man bare betaler og tror at det virker, tror jeg der er mange der deler .

Tak for et godt svar.

mvh

Muddi

Omdømme 5
Nogen har skam glæde af programmerne, - nemlig de platugler der sælger dem. Meget glad humørikon Meget glad humørikon Meget glad humørikon

Omdømme 3
Heeey....

Nu ikke så hårde ved disse programmer... De har da næsten samme underholdningsværdi som en rigtig god skrækfilm... Først glæder man sig til at se hvad programmet kan - så bliver man lidt nervøs, fordi det virker som om maskinen opfører sig underligt - og endelig er man ved at sk... i bukserne af skræk, når man opdager hvad f..... man har udsat sig selv for....

Og her taler en der ved hvad han taler om - HAR været dum nok til at prøve et af disse programmer af for nogle år siden... Det kostede en reinstallation af "puteren"...

Anyway - der findes programmer der godt kan hjælpe en lidt i det daglige.. CCleaner har vi før talt om.. Men programmet "Soluto" er nu også en rar lille hjælper... Den holder øje med hvad der sker under ens opstart, og giver løsningsforslag på hvad man evt. kunne ændre for at få en mere strømlinet afvikling...

Men er i det store hele ellers enig - pas på derude.. You never know what lurks in the dark....

CVX

Besvar