SMS Spamming telefonsvareren

  • 28 oktober 2010
  • 1 kommentar
  • 324 visninger

Jeg har nu haft TDC mobil abb. i ca 2 md, kommer fra Telia, skiftede forde Telia ikke har den bedste 3G dækning lige på min matrikel, desværre da de er noget billigere end TDC med bl.a. datapakker.

 

Mit problem er nu at jeg har været nød til at frakoble min telefonsvarer, da jeg bliver spammet med SMSer om at jeg har et ubesvaret opkald liggende, og hvis jeg ikke lige aflytter så kommer der en SMS mere, og det bliver ved i en uendelighed, og har endnu ikke fundet en måde at slå det fra, eller bare nøjes med en SMS, vil gerne selv bestemme hvornår og om jeg gider aflytte svaren.

 

Kan i (TDC) ikke lave om på det ? 


1 Kommentar

Omdømme 4
Hej Henrik

Det er muligt at deaktivere SMS notifikation ved ikke-aflyttede beskeder. Man skal ringe til sin Voicemail, i menuen skal man trykke 3 for "indstilling af Voicemail", 4 for "Advisering om ny besked" og 3 for "SMS ved ikke aflyttede beskeder".

Du kan se en oversigt over Mobil Voicemail her: http://download.tdc.dk/pub/tdc/privat/kundeservice/mobil/voicemail.pdf

Oversigten ved Duèt Voicemail kan ses her:

http://download.opasia.dk/pub/tdc/privat/samlet_vilkaar/privat/2010/Fastnet/Brochurer/11036_1032_miniguide_fastnet_kort_net.pdf

Hvis dette ikke lykkes for dig, vil jeg bede dig kontakte Hotline for den videre fejlretning på henholdsvis 80 80 80 20 ved Mobil og 80 80 80 47 ved Duèt.

Har du yderlige spørgsmål, er du velkommen til at skrive herinde igen.

Venlig hilsen

Martin

TDC Forum Moderator

Besvar