Svar

SMS fra iPhone kommer ikke frem


Vi har i familien 3 mobiltelefoner med TDC Family abonnoment, hvoraf en er Iphone 3GS.

 

Sms'er sendt fra iPhone'en modtages ikke på den ene af de to andre! Denne ene mobil modtager heller ikke Sms'er sendt fra andre iPhones (fra Telia's netværk)

 

Er der andre der har lignende fejl - er det evt relateret til iPhones iOS5 og iCloud/iMessage? Har forsøgt at slå iMessage fra, uden held.

icon

Bedste svar af Ren_R 8 november 2011, 09:57

Hej michaelfalchDette kan skyldes flere ting, men først og fremmest prøv med ny opsætning af sms.

For opsætning af sms på mobiltelefoner se dette link: http://go.tdc.dk/rafqx .

Her skal man vælge den mobiltelefon man har og følge anvisninger til manuel opsætning af sms.Hvis det stadig ikke virker vil jeg anbefale dig til at ringe til vores mobilkundeservice for at få yderligere hjælp, kontakt TDC: http://go.tdc.dk/fkcrs .Virker overstående ikke har man også den mulighed at nulstille mobiltelefonen til fabriksindstillinger. Herefter skal sms sættes op igen, vær opmærksom på at alt data på mobiltelefonen bliver slettet.Se original

2 Kommentarer

Hej michaelfalch

Dette kan skyldes flere ting, men først og fremmest prøv med ny opsætning af sms.
For opsætning af sms på mobiltelefoner se dette link: http://go.tdc.dk/rafqx .
Her skal man vælge den mobiltelefon man har og følge anvisninger til manuel opsætning af sms.

Hvis det stadig ikke virker vil jeg anbefale dig til at ringe til vores mobilkundeservice for at få yderligere hjælp, kontakt TDC: http://go.tdc.dk/fkcrs .

Virker overstående ikke har man også den mulighed at nulstille mobiltelefonen til fabriksindstillinger. Herefter skal sms sættes op igen, vær opmærksom på at alt data på mobiltelefonen bliver slettet.

Sletning og genindtastning af beskedcenter nummeret løste problemet!

Besvar