Slettes mine mails? | YouSee Community

Slettes mine mails?

  • 16 november 2010
  • 1 kommentar
  • 165 visninger

Har brugt webmail længe, men vil gerne bruge Mac mail eller Thunderbird til at hente mails ned på maskinen, så jeg ikke hele tiden løber hovedet ind i den begrænsning, der ligger på 10 MB.

 

Men i vejledningen til opsætning af mailprogram mødes man af flg. svada: "Bemærk: Følger du venne vejledning på en eksistrende konto slettes al eksisterende post!" 

 

Skal det forstås sådan, at al mail på min webmail slettes?

Eller at al mail, der måtte findes i et allerede eksisterende Mac/Thunderbird program på min maskine, slettes under operationen.

 

Jeg antager, det må være det sidste, men formuleringen herover er ret urovækkende.

 

Ole Aabenhus 


1 Kommentar

Omdømme 6
Hej,

 

det betyder at hvis du har opretted en konto i Mac mail som du så vil genopsette bliver alle de mails der ligger i den konto(igen i mac mail) slettet, alså ikke alle andre mails.

Besvar