Serverfejl ved afs. af MMS på Galaxy S 2


Omdømme 5
Badge
Hejsa,

 

Jeg har fået købt mig en samsung galaxy s 2 gennem TDC, men 200mb abonn., men jeg har problemer med at sende mms'er. Har prøvet at sætte den op på samme måde som min gamle iphone, har prøvet TDC's guide for opsætning af MMS på android, kan bare ikke få det til at virke.

 

På forhånd tak.


9 Kommentarer

Omdømme 5
Badge
Ville lige tilføje om det muligvis kunne være begrundet af at telefonen kører med android 2.3?

Kære Electronic (eller andre).

Har du fået det til at virke?

Jeg har også en Galaxy S 2 med Android 2.3.3 jeg ikke kan få til at virke med TDC og MMS. Det svarer også serverfejl.

/Eriktina

Omdømme 1
Akkurat samme problem = "Fejl i serversvar", men TDC kan ikke se fejl " på linjen"............sgu underligt. Den virkede dog fint de første par måneder.

Nogen der har fundet løsning på dette? Min Samsung Galaxy pocket gør det nemlig også... Og det virkede ellers fint i starten. Har prøvet at hent ny opsætning, men det hjælper stadig ik. Overrasket humørikon(

Jeg havde også problemer med at sende og modtage mms på min Galaxy S2. Mit svar er måske for banalt, men jeg fandt ud af, at man skal være på datanettet. Tryk indstillinger,Mere, Mobile netværk og marker Brug pakkedata. Måske er dit det samme problem.

Jeg har fået mit oppe og køre igen... Noge så simpelt som at slukke og tænde telefonen gjorde tricket... Og der har ikke været problemer siden. Overrasket humørikon)

hej,

vil det sige man ikke kører på wi fi...altså jeg er en dør til alt dette...men kan ikke få min samsung galaxy s2 til at sende og modtage mms....trods opsætning herinde fra...

Omdømme 3
Kunne tyde påm at der er en generel fejl, med denne type telefon.

Forhåbentligt er Samsung allerede klar over dette, og får det fikset i en softwareopdatering.

I kunne måske lige tjekke, om jeres mobil kører den nyeste version af android.

Skriver lige herinde, hvis jeg finder ud af noget mere vedr. denne fejl.

Alex

Hej.

Ja, det vil jeg tro uden at være ekspert. Hvis der sendes en mms til mig, når jeg er på wi fi, får jeg en besked via sms, og når jeg derefter går på datanettet, kommer det evt. billede. Om det skal være sådan, ved jeg ikke, men sådan fungerer det i hvert fald. En specialist fra TDC har hjulpet mig.

Besvar