samsung s3650


Hej tdc forum. nu har jeg endelig fået min mms op at køre selv om det var rimelig vanskeligt og nu har jeg et andet spørgsmål. på mange sider kan man hente gratis billeder og temaer til sin telefon, kan det passe at man ikke kan hente dem ned hvis man har en samsung s3650? det er en ret ny telefon med touch. så det virker ret besynderligt synes jeg.

er der nogen der kan hjælpe? på forhånd tak


5 Kommentarer

Omdømme 6
Hej,

Bagrunds billeder er ikke noget problem der kan du bruge alt bare det er et billede.

temaer er lidt svære at sige, det er et temligt nyt fenomen for Ikke Sony ericsson telefon, så der bliver du nød til at spøre de forskellige udbydrer af temaer.

men her tænker jeg på de billeder man kan hente ned fra nettet?

inde på forskellige hjemmesider kan man hente billeder gratis, man skal bare indtaste hvilken telefon man har og hvilken model det er, men her synes jeg ikke min står under? det kan bar næsten ikke passe

Omdømme 6
Hej,

Igen så må du kontakte udbyderen af de billeder. det er lidt svart for os som TDC kunde at svare PÅ hvad TDC eller andre firmaer tænker og gør.

har du også kikket om den står under dens andet navn, samsung Corby.

okay tak for hjælpen

Omdømme 5
Det fremgår af de enkelte udbyderes hjemmesider hvilke telefoner deres themes kan anvendes til.

På dette website er der en drop down menu hvor du kan vælge "Themes by Series". (Box cirka i øverste højre hjørne). Siemens er med blandt de telefoner du kan vælge themes til.

http://www.mobileheart.com/cell-phone-themes/mobile-phone-Tech-Themes-83.aspx

Der er masser af websites hvor du kan hente wallpapers og themes til samsung.

VÆR FORSIGTIG for det er også sites som disse der er en hyppig årsag til virus og spyware på din computer, såvel som du nemt kan komme til at betale for noget som du troede var gratis.

Jeg ville føle mig betydeligt mere tryg ved Samsungs egne websites:

http://www.samsungmobile.com/

http://www.samsung.com/dk/mobile_services/

Mvh FN ;-)

Besvar