Svar

Router efter TDC-router


Jeg har netop skiftet til TDC Home Trio. Den leverede TDC-router er så svag, at jeg ikke kan benytte wireless forbindelse i den ene del af huset. Er der nogen, der har erfaring med at sætte en router som en form for forstærker efter TDC-routeren?

icon

Bedste svar af FrankSimens 2 september 2010, 07:28

For at finde en optimal kanal på Homebox eller tdc box kan jeg anbefahle http://www.tdc.dk/8405 der kan man hente et programm til windows som kan finde den trådløse kanal og der kan man finde frem til justering.

brug http://www.tdc.dk/tdcbox

eller http://www.tdc.dk/tdchomebox til vejledninger i hvordan i skifter kanal

Se original

13 Kommentarer

Prøv en anden og stærkere router end tdc's.  Du kan også sætte en større antenne på den router du allerede har

gine60

Omdømme 6
Hej.

 

Jeg vil anbefale at sætte en anden router på.

men vil i stedet først prøve at skifte rundt på hvilken kanal det trådløse netværk køre på.

hvis det ikke virker ville jeg flytte routeren til et andet sted i huset. simpel men det virker.

Omdømme 6
Badge +1
Du kan godt sætte en router efter en router. Men - det kan godt være kompliceret at få det konfigureret rigtigt! Det kan være bedre at sætte en repeater op. Det er meget simplere. D-link laver sådan nogle. De kører som plug-and-play

Den nemeste måde du kobler en anden router efter TDC's router, er ved at du disabler DHCP i den nye router og så sætter et kabel fra Lan i TDC's router og til LAN i den nye router. Så bruger du kun den nye router som switch og lader TDC's router står for DHCP.

Hej allesammen.

I kan nemt sætte en anden router på både TDC HomeBox og TDC Box. I skal dog være opmærksomme på at det som tidligere nævnt kan være nemmere og smartere bare at benytte et Access Point eller en Extender. Disse forlænger bare signalet, og det er for det meste lige til at sætte til.

Hvis i skal sætte jeres egen router på, skal i være opmærksomme på at i kun kan få port-forwarding på jeres egen router til at virke ordentligt, såfremt i har en TDC HomeBox. Hvis i ikke er bekendt med port-forwarding skal i formentlig heller ikke bruge det til noget.

Det i skal gøre for at få det til at virke er at skifte den IP-range som jeres egen router er konfigureret med til noget andet end standard. Alle routere benytter som standard samme range, og det gælder selvfølgelig også vores routere. Jeg foreslår at i benytter 10.0.0.1 osv. da den er nem at huske. For at lave denne ændring skal i tilgå jeres routers kontrolpanel. Routeres kontrolpaneler tilgås næsten altid gennem en normal webbrowser på den første addresse, i den range som routeren er sat op til at køre på(dvs. 192.168.0.1 eller 192.168.1.1 i de fleste tilfælde). I vil blive bedt om et login og det er på TDC HomeBox samt TDC Box bare "admin" i brugernavn og intet i password. For at finde brugernavn og adgangskode til jeres egen router skal i kigge i jeres manual(TDC kan ikke hjælpe jer med at finde den kode).

Hvis i skal have port-forwarding til at virke skal i slå DMZ til i TDC HomeBoxens konfiguration(bemærk at dette ikke er muligt på TDC Box). Det gøres i det kontralpanel som jeg beskrev ovenfor.

Det er vigtigt at i allesammen er opmærksomme på at dette ligger udenfor TDCs standard supportomfang og at i ikke kan få hjælp til det hvis i ringer til Hotline. Til gengæld ligger der rigtigt gode vejledninger til alle disse ting her på hjemmesiden, under menupunktet "Hjælp" øverst på siden.

Håber informationen gavner nogle af jer Glad humørikon

Mvh.

Rasmus Hummelmose

For at finde en optimal kanal på Homebox eller tdc box kan jeg anbefahle http://www.tdc.dk/8405 der kan man hente et programm til windows som kan finde den trådløse kanal og der kan man finde frem til justering.

brug http://www.tdc.dk/tdcbox

eller http://www.tdc.dk/tdchomebox til vejledninger i hvordan i skifter kanal

Jeg er bosat I Frankrig og har igennem Orange købt en WI-FI extender, der består af 2 dele. Den ene del sættes i en stikkontakt i nærheden af routeren og forbindes med routeren via et kabel. Den anden del sættes i en stikkontakt i den anden ende af huset. Voila. Nu kan man modtage wi-fi over hele huset. Gå ind på følgende link, hvor udstyret er vist. Billedet skifter, men se: Liveplug HD + 200 Mbits

http://boutique.orange.fr/ESHOP_mx_orange/?-tp=F&ref=46408&IDCible=&type=3&donnee_appel=ORESH&id=118061337073008

Som det fremgår koster arrangementet € 109,00.

Jeg ved ikke om det vil virke med TDC-router, men man burde kunne købe noget tilsvarende enten hos TDC eller i butikkerne.

Jeg her et orangeri hvor det trådløse ikke kunne nå. Ved at sætte følgende dlink på, har jeg nu udvide mit trådløs netværk. http://www.edbpriser.dk/router/d-link-powerline-av-wireless-n-extender-dhp-w306av-id-4604882.aspx Flemming
Hvad har du så siddende i den anden ende? Har du en HomeDuo box? Og hvordan er denne så sat op? Har du gjort noget specielt for at få det til at virke?
Jeg har løst et tilsvarende problem ved at købe en Netgear wi-fi forstærker. Den er nem at sætte op og jeg kan nu modtage signal i hele huset. Så vidt jeg husker koster den omkring kr. 500,00.

Jeg havde i forvejen et par Apple air exprass og 1 air Extreme.
Jeg har sat det op på følgende måde
Hometrio til 2 tv og til Apple Extreme hvor router del er slukket.
Jeg har også slukket det trådløs i hometrio
Imellem Apple Extreme og Express sidder dlink
Den er sat op til at udvide netværket og AirPlay
Den anden Express sidder samme med min forstærker
Og høre AirPlay. Jeg har også en AppleTv.
Det hele virkebogså med iTunes og TDC webtv via lpad og iPhone
Over det hele
Hej,

Jeg har forsøgt at komme ind på indstillingerne for TDC homebox, så jeg kan slå den trådløse forbindelse fra sådan som det anbefales her i tråden for at kunne koble til time capsule. Der er dog ingen af de to IP adresser der oplyses som virker for mig, min mac kan simpelthen ikke finde siden - kan nogen hjælpe?

MVH Louise

ip-adresse på din homebox vil være http://192.168.1.1.
Flemming

Besvar