Ringelængde på mobilen


Kender i det - man styrter ud i køkkendet fra stuen, og man når akkurat ikke at nå telefonen før det siger dut-dut.

 

Hvordan får man sin telefon til at ringe længere??

1) skal man kontakte TDC?

2) er det en applikation i ens telefon?

3) anden løsning? (udover at have telefonen på sig hele tiden)!!


3 Kommentarer

Det er normalt en indstilling af din ubesvaret-taleopkald-viderestilling i centralen... som du kan styre bl.a. ved at sende en kode fra din telefon. Koden indholder typisk nummeret på din telefonsvarer og et tal der angiver antal sekunder inden viderestilling. Man kan ikke vælge antal sekunder frit- fx kan TDC begænse max og spring. Koden er vist en del af GSM standarden som vores mobiltelefoniverden er baseret på.

Telenor anviser   * * 61 * nummer der er viderestillet til * 11 * tid #      send/løft rør hvor tid kan være 5 , 10.. op til 30 sek.

Omdømme 6
Badge +1
I de gode gamle dage - hvis de nogensinde har været der - ventede man læææææænge når man ringede til folk. Nu om dage ringer man op - konstaterer at telefonen ikke bliver taget - og så lægger man på igen. Uanset hvilke, og hvormange, indstillinger man laver om på, så ringer telefonen aldrig længere end den i den anden ende har røret af.

Og lad os så en gang for alle slå fast: Når man hører ringelyden (når man ringer op) så er det altså ikke den anden telefon der ringer.... Det er en elektronisk lyd systemet sætter på som signal til at opkaldet er undervejs. Hvis det endeligt ender med at være i takt med ringningen, så er det rent tilfældigt.

Når det så er en mobil der ringer op til en mobil - så har man først lidt "tomgangstid" hvor den telefon der ringer op bliver lokaliseret af nettet, herefter er der "tomgangstid" hvor nettet finder den telefon der ringes op til. Det erogså derfor man tit siger "Jeg lod den da ringe længe" og modtageren siger "Den ringede kun en gang". Den bedste kur er lidt tålmodighed.

Vh

Peter

Hvordan forlænger jeg ringetiden?

Besvar