Svar

Ring, sms og data billigere i udlandet


Omdømme 5
abb. fungerer som en ekstraservice, som TDC ikke reklamerer specielt meget for:

http://kundeservice.tdc.dk/privat/publish.php?dogtag=p_help_mob_ud_pdk_rbu

http://om.tdc.dk/publish.php?id=17586   [pressemeddelse]

Du kan ikke tale gratis i udlandet, men opkaldsafgiften sættes op/ned til 6 kroner, men så kan du samtidigt tale for 80 øre/minut. Og når jeger i udlandet, er opkaldende ofte længere end fem minutter og prisen per minut ofte højere end de 6 kroner.

For at tilmelde sig, skal man desværre ringe til TDC, af årsager jeg ikke umiddelbart kan forklare.

Det mest skræmmende (som det er nu) er, at du foruden egne opkald, også betaler for opkald af andre modtaget af dig, når og hvis du befinder dig i udlandet. + at du betaler for viderestilling til telefonsvarer + udlandstaksten til opkaldet og indtaling af besked på voicemail.

Sms koster kun 1 kroner per styk at sende med Homeeurope, men intet at modtage. (dette gør det dog også uden, men sms koster mere at sende, ikke at modtage. Her koster det også nul kroner MED Feriemodul)

Du betaler 6 kroner for at modtage opkald i udlandet, men ingen minutafgift, som du ellers selv ville betale for, når andre ringer til dig i udlandet.

 

Når du kommer uden for DK's grænser, træder denne service automatisk i kraft med billigere priser end Feriemodul. Når du kommer uden for Europas+EU's grænser træder Feriemodul automatisk i kraft, annullerer Homeeuropa midlertidigt, men der er stadig billigere priser. NB: Feriemodul skal være tilmeldt. Alle mobilabb. har Feriemodul automatisk på nær hvis dette er aktivt fravalgt.

----

Bemærk: Du kan ikke bestille HomeEurope hvis du har taletid eller Simply på din fastnet regning.

 

Desuden kan man spærre for datatrafik med Spærring af mobildata i udlandet som et endnu et tillæg til Homeeurope

(Kunden kan tilvælge abonnementet, enten i forbindelse med nysalg af abonnementet eller senere tilvalg. )  - dette er også ganske gratis

icon

Bedste svar af HeinrichP 30 marts 2012, 22:11

Homeeurope er for nyligt blevet ændret til at gælde endnu flere lande.Jeg vil dog ikke anbefale det, andet end man virkeligt taler lang tid i udlandet (over 2.5 minutter).Af andre ting kan anbefales "Fastnet Udland", hvor opkald til udlandet kun koster 9 kroner. - Vi har sparet flere hundreder, da vi har familie overalt i verden.http://privat.tdc.dk/element.php?dogtag=p_shop_tel_tlv_udland - Denne liste af lande er også blevet opdateret for ganske nyligt til at omfatte flere Glad humørikonSe original

1 Kommentar

Omdømme 5
Homeeurope er for nyligt blevet ændret til at gælde endnu flere lande.

Jeg vil dog ikke anbefale det, andet end man virkeligt taler lang tid i udlandet (over 2.5 minutter).

Af andre ting kan anbefales "Fastnet Udland", hvor opkald til udlandet kun koster 9 kroner. - Vi har sparet flere hundreder, da vi har familie overalt i verden.

http://privat.tdc.dk/element.php?dogtag=p_shop_tel_tlv_udland

 - Denne liste af lande er også blevet opdateret for ganske nyligt til at omfatte flere Glad humørikon

Besvar