Reset telefon


min søn har sat tegnlås på sin telefon og nu kan han ikke huske den, ej heller google konto. Hjælp han kan ikke bruge den det er en huawei ascend y 200. Hvad gør vi??


1 Kommentar

Hej Gc25.

Jeg er ikke klar over om der skulle være en nemmere vej, men hvis alt andet ikke fejler, kan du altid lave en reset af telefonen, (sæt den tilbage til fabriksindstillingerne.) læg mærke til at dette vil slette alt fra telefonen.

  1. Sluk telefonen. og pil batteriet ud, og sæt det tilbage i efter et par sekunder.
  2. Tryk og hold lydknap op, samt tænd/sluk knappen indtil en android gendannelses skærm kommer frem på skærmen. (dette kan tage omkring 15 sekunder)
  3. Vælg Factory Reset/wipe data ved at trykke på lyd op/ned. når du står på factory reset, trykker du på tænd/sluk knappen.
  4. Kør igen ned med lyd op/ned og tryk på Yes. dette vil slette alle data på telefonen, og sætte den tilbage til fabriksindstillingerne.
  5. Læg mærke til at skridt 4, kan tage tid.
Guiden er fundet her: http://www.hard-reset.com/huawei-ascend-y200-hard-reset.html

Her efter skulle du gerne kunne sætte telefonen op fra bunden igen.

Dette link: https://www.google.com/accounts/recovery/ skulle gerne kunne hjælpe med at få nulstillet dit kodeord til din google konto.


Det er vigtigt at huske at jeg ikke arbejder for Huawei, og jeg kan derfor ikke garentere at ovenstående virker. hvis du vil være helt sikker, vil jeg anbefale at du kontakter en repeatør som kender til Huawei produkter.

God sommer.

Hilsen Per.

Besvar