Rediger playlister | YouSee Community

Rediger playlister


Hver gang jeg vælger ikonet blyant - laver nogle rettelser (1: Tilføjer tags, 2: Tilføjer tekst i beskrivelse, 3: ændre fra privat til offentlig) og derefter gemmer (færdig), så er det kun tags der gemmes. Hvorfor?


Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Besvar