Svar

Program information = Ingen yderligere information

  • 22 september 2010
  • 1 kommentar
  • 506 visninger

  • Bruger
  • 5 kommentarer
Hvordan kan det være at der ingen info er .... igen, igen.

Hver - hveranden dag er man nødt til at have sin PC i brug, fordi der ingen info er til programmerne.

Jeg har fejlmeldt og opdateret min TV boks. Jeg har endda haft en teknikker ude på en fejlmelding. Han grinede sin røv i laser og sagde det måtte jeg leve med. Det var en fejl fra tv selskaberne. De nedsendte ikke altid programinfo. Skovt nok gælder det så alle tv kanaler og selskaber på samme tid, så den historie er ikke "købt".

Så hvad er hemmeligheden - nogen ?

icon

Bedste svar af Patrick11 23 september 2010, 06:48

Hej sjaFørst vil jeg da beklage, hvis der er en TDC teknikker som har grint af dig. Jeg har det sådan, at der ikke er dumme spørgsmål, men bestemt dumme svar.Der skal naturligvis være en programinformation tilgængelig. Jeg vil altid anbefale dig at kigge på vores driftsinformation for at se, om der er en generel fejl eller tage kontakt til os igen, så vi kan se nærmere på det - igen må jeg beklage din oplevelse med vores tekniker første gang - vi skal naturligvis se nærmere på det.Hvis jeg har misforstået dit spørgsmål og det ikke er svar, så er du meget velkommen til at skrive igen.Venlig hilsenPatrick
Se original

1 Kommentar

Omdømme 6
Hej sja

Først vil jeg da beklage, hvis der er en TDC teknikker som har grint af dig. Jeg har det sådan, at der ikke er dumme spørgsmål, men bestemt dumme svar.

Der skal naturligvis være en programinformation tilgængelig. Jeg vil altid anbefale dig at kigge på vores driftsinformation for at se, om der er en generel fejl eller tage kontakt til os igen, så vi kan se nærmere på det - igen må jeg beklage din oplevelse med vores tekniker første gang - vi skal naturligvis se nærmere på det.

Hvis jeg har misforstået dit spørgsmål og det ikke er svar, så er du meget velkommen til at skrive igen.

Venlig hilsen

Patrick

Besvar