Program info forsvundet efter YouSee kanalændringer


Hejsa Efter lukning af analoge kanaler og den deraf følgende kanalændring. Har jeg genindlæst TV kanalerne med netværks ID 100. Men nu mangler program info på DR1, DR2 og TV2. Er der nogen som kan hjælpe? Med venlig hilsen FlemmingF

5 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7
 Hvilket udstyr.Hvad mangler, Nu og Næste, eller mangler EPGen helt på kanalerne.?

TV er ViewNet Zepto Helios, Tuneren er Triax C-HD417CX, Instillinger: Frekvens 450000, Symbolrate 6875, Modulation 64, Netværk Nej, Netværksnummer 100 samt fuld signalstyrke og kvalitet. Der mangler program info og EPG, hvilket ikke manglede før opdateringen af kanaler
Omdømme 7
Badge +7
Der er en anden bruger der mangler hele EPGen på sit TV, det lyder lidt underligt at der er et par sådanne tilfælde, der har mig bekendt ikke været nogel tidligere af den art, så hvad der forårsager det vides ikke.

 
Omdømme 7
Badge +7
Hmm. Det indlæg ser underligt ud.

Omdømme 6
Badge +3
Det er nok de søgeindstillinger, der er på din boks, der medfører at du ikke modtagger kanaldata, herunder EPG.

Ifølge din Triax boks' manual side 28 kan du ved kanalsøgning vælge kabel-tv operatør. Hvis din kabel-tv operatør ikke findes i listen, kan du med de knapper der er vist i infolinjen tilføje din operatør samt hvilken frekvens, symbolrate og modulation, operatøren bruger.

Kig i Triax-manualen s. 28-30 for mere information om kanalsøgning. Er du i en boligforening, har den måske en side med mere info om kanalsøgning.

Besvar