Problem med at åbne enkelte SMS-beskeder

  • 18 februar 2012
  • 1 kommentar
  • 130 visninger

Er der en der kan hjælpe mig? Der er pludselig opstået et problem med at åbne bestemte SMSer. Jeg modtager enkelte SMSer (dem jeg ikke kan åbne) hvor der i stedet for konvoluter er et rundt blåt ikon med et spørgsmålstegn. Flere af de tidligere modtagne SMSer i indbakken har også skiftet til dette ikon.

Jeg har prøvet at opdatere telefonen, det hjælper ikke.

Min telefon er en Nokia E52

MH Glenna


1 Kommentar

Omdømme 5
Hej Glenna,

Jeg er ikke så velbevandret i Nokia-telefoner, men jeg har været en tur på Google og fundet manualen til din E52 på Nokias hjemmeside (på engelsk): http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_E52-1_UG_en.pdf

Umiddelbart er det eneste jeg kan finde i manualen om et rundt, blåt ikon med spørgsmålstegn, at afsender på et opkald er ukendt. Det lyder dog lidt spøjst, at det dukker op i SMS. Jeg fandt et andet Forum, hvor der var nogen, der påstod, at det var fordi man har haft en eller anden SMS-app installeret.

Kort sagt, så er jeg på bar bund Trist humørikon

Du kan prøve at ringe til Nokias support: http://www.nokia.com/dk-da/support/kontakt/ . Så vidt jeg kan se, så koster det ikke andet end normal telefontakst, men spørg dem lige for en god ordens skyld.

Når du finder en løsning, så må du meget gerne vende tilbage her med hvad der virker Glad humørikon

Hilsen Ulf

Besvar