Svar

Play på mobilen


Jeg har både internetabonnent og mobilabonnement, for at kunne bruge play.

Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg kan overføre musik fra min pc til min telefon, når jeg har overført det via "hent til mobil". Kan jeg få en slavisk punkt-for-punkt vejledning?

 

Kan det passe, at jeg er nødt til, at hente hver enkelt nummer et ad gangen, når jeg sender et album til min mobil?

 

På forhånd mange tak for svar!

 

Venlig hilsen Rikke (som har en nokia C3-01)

icon

Bedste svar af FN1_01 17 februar 2011, 15:47

Copy/paste??????Ahr, - "drag and drop" hedder det. Træk filerne med musen fra mappe til mappe, (fra mappen på computeren til mappen med musik på din telefon).Præcis på samme måde som når du flytter filer på din computer fra een mappe til en anden.Mvh FN ;-)Se original

5 Kommentarer

Omdømme 5
Vejledning her på dette link:

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=16091

Og her:

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=16200

Og her:

http://musik.tdconline.dk/servlets/2452306090224Dispatch/19/jspforward?file=./index.jsp&tplDir=web&page=article&article_id=10294

Mvh FN ;-)

Omdømme 4
Hey Rikke

Det er muligt at overføre flere musikfiler til din Nokia. Filerne skal være pakket ud (ikke zip-filer). Den letteste måde at overføre musikfiler er at bruge den samme måde som du overfører billeder fra mobilens kamera til din pc. Typisk vil der være et kabel med da du købte telefonen. Så snart den er forbundet med din pc vil den forsøge at installere et program som gør dig i stand til at overføre flere filer på en gang.

DBH

C

Tak for hurtig responsGlad humørikon

Det var bare ikke til meget hjælp, da jeg har læst vejledningerne mange gange, og utroligt nok stadigvæk ikke kan finde ud af det.

Jeg vil gerne overføre min musik fra pc til telefon via kabel. Men jeg ved ikke hvordan man gør. Jeg har prøvet som jeg normalt ville have gjort copy/paste, men det virker ikke... Hvad gør jeg?

Venligst Rikke 

Omdømme 5
Copy/paste??????

Ahr, - "drag and drop" hedder det. Træk filerne med musen fra mappe til mappe, (fra mappen på computeren til mappen med musik på din telefon).

Præcis på samme måde som når du flytter filer på din computer fra een mappe til en anden.

Mvh FN ;-)

Omdømme 5
Du får i øvrigt langt nemmere adgang til dine mapper på telefonen, og en lang række andre ting såsom SMS'er, Kontaktpersoner og alt muligt andet med programmet Nokia PC Suite.

Det er et must have når man har en Nokia:

http://www.nokia.dk/produktsupport/download-software/pc-suite

Mvh FN ;-)

PS: Programmet er gratis.

Besvar